Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Savran ev ziyaretlerini sürdürüyor

NEVŞEHİR 31.10.2023 - 09:46, Güncelleme: 31.10.2023 - 09:46
 

Başkan Savran ev ziyaretlerini sürdürüyor

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Esentepe ve 2000 Evler Mahallelerinde ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla buluştu.
  Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, her gün mahallelerde gerçekleştirdiği ev ziyaretlerini sürdürüyor. Savran, son olarak Esentepe ve 2000 Evler Mahallelerinde ev ziyaretleri gerçekleştirdi. İlk olarak Esentepe Mahallesi’ne giden Savran, burada şehit babası Selim Çevik’i evinde ziyaret etti. Çevik ailesi ile bir süre sohbet eden Savran daha sonra mahalledeki çocuklarla bir araya geldi. Hatıra fotoğrafı çektirdiği çocuklara kitap hediye eden Savran’ın bir sonraki durağı ise 2000 Evler Mahallesi oldu. Burada da Yalvaç ailesinin evlerine konuk olan Savran, mahalle sakinleri ile de sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.      
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Esentepe ve 2000 Evler Mahallelerinde ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla buluştu.

 

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, her gün mahallelerde gerçekleştirdiği ev ziyaretlerini sürdürüyor. Savran, son olarak Esentepe ve 2000 Evler Mahallelerinde ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

İlk olarak Esentepe Mahallesi’ne giden Savran, burada şehit babası Selim Çevik’i evinde ziyaret etti. Çevik ailesi ile bir süre sohbet eden Savran daha sonra mahalledeki çocuklarla bir araya geldi. Hatıra fotoğrafı çektirdiği çocuklara kitap hediye eden Savran’ın bir sonraki durağı ise 2000 Evler Mahallesi oldu.

Burada da Yalvaç ailesinin evlerine konuk olan Savran, mahalle sakinleri ile de sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.