Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Özmen hal esnaflarıyla buluştu

NEVŞEHİR 18.12.2021 - 13:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Özmen hal esnaflarıyla buluştu

Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Nevşehir sebze hali esnafıyla bir araya geldi.
      NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Nevşehir sebze hali esnafıyla bir araya geldi.    Hal esnafının sorunları hakkında kendileriyle bizzat istişarelerde bulunan Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, "Değerli hal esnaflarımızın sıcak çaylarına ve gönül sohbetlerine ortak olduk. Bütün esnaflarımıza misafirperverliklerinden dolayı sonsuz teşekkürler. Esnaflarımızın sorunlarını bizzat kendilerinden dinleyip, beraber bir çözüm yolu bulabilmenin çabası içerisinde olduk" dedi.   
Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Nevşehir sebze hali esnafıyla bir araya geldi.

 

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Nevşehir sebze hali esnafıyla bir araya geldi. 

 

Hal esnafının sorunları hakkında kendileriyle bizzat istişarelerde bulunan Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, "Değerli hal esnaflarımızın sıcak çaylarına ve gönül sohbetlerine ortak olduk. Bütün esnaflarımıza misafirperverliklerinden dolayı sonsuz teşekkürler. Esnaflarımızın sorunlarını bizzat kendilerinden dinleyip, beraber bir çözüm yolu bulabilmenin çabası içerisinde olduk" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.