Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Mehmet Savran'dan esnaf ziyareti

NEVŞEHİR 13.01.2023 - 08:29, Güncelleme: 13.01.2023 - 08:29
 

Başkan Mehmet Savran'dan esnaf ziyareti

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, sanayi sitesinde esnaf ziyaretinde bulunarak, hayırlı ve bereketli işler temennisinde bulundu.
Belediye Başkanı Savran, Yeni Sanayi ve Lale Sanayi Sitesi’nde esnafları ziyaret etti, onların taleplerini dinledi. Esnaflara işlerinde helalinden bol kazanç dileyen Başkan Savran, vatandaşlarla da sohbet ederken, sanayi esnafı ilgi ve alakasından dolayı teşekkürlerini iletti. Başkan Savran, insanlara hizmet etme sevdalısı bir anlayışta olduklarını dile getirerek, hizmetlerini sürdüreceklerini, her zaman esnafların yanında yer alacaklarını vurguladı.  
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, sanayi sitesinde esnaf ziyaretinde bulunarak, hayırlı ve bereketli işler temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Savran, Yeni Sanayi ve Lale Sanayi Sitesi’nde esnafları ziyaret etti, onların taleplerini dinledi. Esnaflara işlerinde helalinden bol kazanç dileyen Başkan Savran, vatandaşlarla da sohbet ederken, sanayi esnafı ilgi ve alakasından dolayı teşekkürlerini iletti.

Başkan Savran, insanlara hizmet etme sevdalısı bir anlayışta olduklarını dile getirerek, hizmetlerini sürdüreceklerini, her zaman esnafların yanında yer alacaklarını vurguladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.