Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Güneş'in eğitime desteği sürüyor

İLÇELER 11.10.2022 - 12:59, Güncelleme: 11.10.2022 - 12:59
 

Başkan Güneş'in eğitime desteği sürüyor

Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Belediyesinin eğitime desteği aralıksız devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Belediyesinin eğitime desteği aralıksız devam ediyor.   Nevşehir Acıgöl Karapınar İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerine kaynak kitap hediye eden ve sene boyunca yapacağı denemelerin ücretini karşılayan Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş Anasınıfı öğrencilerine çeşitli malzeme hediyesinde de bulundu.   Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Türkiye'nin, Nevşehir'in ve Karapınar'ın gelişmesi için en önemli öncelikleri arasında saydıkları eğitime yılın her döneminde imkanlar doğrultusunda destek vermeyi sürdüreceklerini belirtti.  
Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Belediyesinin eğitime desteği aralıksız devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Belediyesinin eğitime desteği aralıksız devam ediyor.  

Nevşehir Acıgöl Karapınar İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerine kaynak kitap hediye eden ve sene boyunca yapacağı denemelerin ücretini karşılayan Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş Anasınıfı öğrencilerine çeşitli malzeme hediyesinde de bulundu.  

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Türkiye'nin, Nevşehir'in ve Karapınar'ın gelişmesi için en önemli öncelikleri arasında saydıkları eğitime yılın her döneminde imkanlar doğrultusunda destek vermeyi sürdüreceklerini belirtti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.