Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Doğu'ya ilk tebrik Ali Türker'den geldi

SİYASET 06.12.2022 - 13:05, Güncelleme: 06.12.2022 - 13:05
 

Başkan Doğu'ya ilk tebrik Ali Türker'den geldi

Geçtiğimiz günlerde Nevşehir MHP İl Başkanı olarak göreve getirilen Başkan Adnan Doğu'ya ilk tebrik eski Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker'den geldi.
Eski Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker yapmış olduğu tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi. ''Hayatımızın her anında bünyesinde bulunmaktan şeref duyduğumuz Türk Milliyetçiliği camiası, binlerce şehidi ve gazisi ile Türkiye Cumhiriyeti Devleti'nin bekası için her alanda rüştünü ispat etmiş mukaddes bir mefkürenin bütünündür. Ülkemizde ve şehrimizde bu kutlu davaya hizmet etmiş herkese bugün de yarın da duacıyız ve duacı olmaya devam edeceğiz. Mefküremiz bizler için siyasi bir parti veyahut bir seçim meselesi değil, "Mustafalar ölür, Allah davası yaşar" diyen Mustafa Pehlivanoğlu'nun emaneti, Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun mirasıdır. Hayatımızın sonuna kadar bu mirası koruyacak, kanımızın son damlasına kadar bu emanete sahip çıkacağız. Şehrimizde kutlu davamızın temsil makamı olan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı görevini devralan Sayın Adnan Doğu beye başarılar diler, yeni oluşan yönetim kurulunu tüm kalbi duygularımla tebrik ederim. Yarın da dün olduğumuz yerde, Genel Başkanımızın emrinde, teşkilatımızın hizmetinde olacağız''dedi.  
Geçtiğimiz günlerde Nevşehir MHP İl Başkanı olarak göreve getirilen Başkan Adnan Doğu'ya ilk tebrik eski Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker'den geldi.

Eski Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker yapmış olduğu tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi.

''Hayatımızın her anında bünyesinde bulunmaktan şeref duyduğumuz Türk Milliyetçiliği camiası, binlerce şehidi ve gazisi ile Türkiye Cumhiriyeti Devleti'nin bekası için her alanda rüştünü ispat etmiş mukaddes bir mefkürenin bütünündür. Ülkemizde ve şehrimizde bu kutlu davaya hizmet etmiş herkese bugün de yarın da duacıyız ve duacı olmaya devam edeceğiz.
Mefküremiz bizler için siyasi bir parti veyahut bir seçim meselesi değil, "Mustafalar ölür, Allah davası yaşar" diyen Mustafa Pehlivanoğlu'nun emaneti, Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun mirasıdır.
Hayatımızın sonuna kadar bu mirası koruyacak, kanımızın son damlasına kadar bu emanete sahip çıkacağız.
Şehrimizde kutlu davamızın temsil makamı olan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı görevini devralan Sayın Adnan Doğu beye başarılar diler, yeni oluşan yönetim kurulunu tüm kalbi duygularımla tebrik ederim.

Yarın da dün olduğumuz yerde, Genel Başkanımızın emrinde, teşkilatımızın hizmetinde olacağız''dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.