Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Arı, Nejdet Ersan Parkı’nda incelemelerde bulundu

BELEDİYELER 06.05.2024 - 20:05, Güncelleme: 06.05.2024 - 20:05
 

Başkan Arı, Nejdet Ersan Parkı’nda incelemelerde bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nejdet Ersan Parkı’nda incelemelerde bulundu.
  Belediye Başkanı Rasim Arı, saha incelemeleri sırasında Nejdet Ersan Parkı’nı gezdi. Burada gerçekleştirilecek yeni düzenlemeler hakkında incelemelerde bulunan Arı, park içerisindeki gençlerle ve Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş’ye ait sosyal tesis içindeki vatandaşlarla da bir süre sohbet etti. İlk döneminde gerçekleştirdiği yenileme çalışmaları ile birlikte Nejdet Ersan Parkı’nı bambaşka bir görünüme kavuşturduklarını hatırlatan Arı, önümüzdeki aylarda da park içerisinde bir takım yeni düzenlemeler yapacaklarını kaydetti.    
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nejdet Ersan Parkı’nda incelemelerde bulundu.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı, saha incelemeleri sırasında Nejdet Ersan Parkı’nı gezdi. Burada gerçekleştirilecek yeni düzenlemeler hakkında incelemelerde bulunan Arı, park içerisindeki gençlerle ve Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş’ye ait sosyal tesis içindeki vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

İlk döneminde gerçekleştirdiği yenileme çalışmaları ile birlikte Nejdet Ersan Parkı’nı bambaşka bir görünüme kavuşturduklarını hatırlatan Arı, önümüzdeki aylarda da park içerisinde bir takım yeni düzenlemeler yapacaklarını kaydetti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.