Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Arı, 15 Temmuz Mahallesi’nde incelemelerde bulundu

BELEDİYELER 10.05.2024 - 10:46, Güncelleme: 10.05.2024 - 10:46
 

Başkan Arı, 15 Temmuz Mahallesi’nde incelemelerde bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, belediye ekiplerinin mahallelerdeki çalışma alanlarında incelemelerini sürdürüyor.
  Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince 15 Temmuz Mahallesi 109. Sokak’ta gerçekleştirilen yol bakım ve onarım çalışmalarını inceledi. Mahalle içerisinde yol, yaya kaldırımı ve parklarda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında birim yetkililerinden bilgi alan Arı, çalışmalarda görev alan belediye personellerine kolaylıklar diledi. Mahalle sakinleri ile de görüşerek talep ve önerilerini dinleyen Arı, vatandaşların samimi, sıcak ve içten karşılamalarına ve sohbetlerine teşekkür etti.    
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, belediye ekiplerinin mahallelerdeki çalışma alanlarında incelemelerini sürdürüyor.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince 15 Temmuz Mahallesi 109. Sokak’ta gerçekleştirilen yol bakım ve onarım çalışmalarını inceledi. Mahalle içerisinde yol, yaya kaldırımı ve parklarda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında birim yetkililerinden bilgi alan Arı, çalışmalarda görev alan belediye personellerine kolaylıklar diledi.

Mahalle sakinleri ile de görüşerek talep ve önerilerini dinleyen Arı, vatandaşların samimi, sıcak ve içten karşılamalarına ve sohbetlerine teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.