Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Aktürk'e pankartlı teşekkür

İLÇELER 23.08.2021 - 10:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Aktürk'e pankartlı teşekkür

Ürgüp ilçesine bağlı Karain Köyü halkı köye TOKİ konutlarının tapularına ve ardından doğalgaza kavuşturan Ürgüp belediye başkanı Mehmet Aktürk'e teşekkür ettiler.
  NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp ilçesine bağlı Karain Köyü halkı köye TOKİ konutlarının tapularına ve ardından doğalgaza kavuşturan Ürgüp belediye başkanı Mehmet Aktürk'e teşekkür ettiler.     Köy halkınca asılan pankartta, "Evladımız yine sözünü tuttu. Karain köyü TOKİ konutlarının tapularını ve doğalgazını hemşehrilerine kavuşturan Belediye Başkanımız Mehmet Aktürk'e çok teşekkür ederiz" denildi.     Köy halkının pankartlı teşekkürüne Başkan Aktürk ise, "Allah sizlerden razı olsun. Garin’in evladı olmak büyük gurur; tüm’ün evladı olarak her mahallemize her sokağımıza aynı hassasiyetle yaklaşıp dualarınıza talip olmaya devam ediyoruz" yanıtını verdi.  
Ürgüp ilçesine bağlı Karain Köyü halkı köye TOKİ konutlarının tapularına ve ardından doğalgaza kavuşturan Ürgüp belediye başkanı Mehmet Aktürk'e teşekkür ettiler.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp ilçesine bağlı Karain Köyü halkı köye TOKİ konutlarının tapularına ve ardından doğalgaza kavuşturan Ürgüp belediye başkanı Mehmet Aktürk'e teşekkür ettiler.  

 

Köy halkınca asılan pankartta, "Evladımız yine sözünü tuttu. Karain köyü TOKİ konutlarının tapularını ve doğalgazını hemşehrilerine kavuşturan Belediye Başkanımız Mehmet Aktürk'e çok teşekkür ederiz" denildi.  

 

Köy halkının pankartlı teşekkürüne Başkan Aktürk ise, "Allah sizlerden razı olsun. Garin’in evladı olmak büyük gurur; tüm’ün evladı olarak her mahallemize her sokağımıza aynı hassasiyetle yaklaşıp dualarınıza talip olmaya devam ediyoruz" yanıtını verdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.