Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bakan Yardımcısı Gizligider’den Nevşehir’e bir müjde daha

GÜNCEL 02.02.2023 - 14:26, Güncelleme: 02.02.2023 - 14:26
 

Bakan Yardımcısı Gizligider’den Nevşehir’e bir müjde daha

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Tarım ve Bakan Yardımcısı görevine başladığı ilk günden itibaren Nevşehir’e müjdeler vermeyi sürdürüyor.
  Avanos-Kapadokya Organize Sanayi Bölgesi kurulmasına ilişkin protokol 2022 yılının Ocak ayında ilgili paydaşlar tarafından imzalanmıştı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı aşamalarının tamamlanmasının ardından yer tahsisiyle alakalı Tarım ve Orman Bakanlığı’na arazi kullanım başvurusu yapıldı. Sürecin ne zaman tamamlanacağı konusu merak konusuydu. Projenin en önemli aşaması olan “OSB alanı başvurusuna ve kullanım iznine” ilişkin olarak vatandaşlarımıza müjdeli haber Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı, 24-26. Dönem Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider’den geldi. Yaklaşık 650 dönümlük alan üzerinde faaliyet gösterecek Avanos-Kapadokya OSB’nin Tarım ve Orman Bakanlığı nezdinde devam eden izin sürecinin tamamlandığını belirten Gizligider, Avanos ilçemizde kurulacak OSB’nin şehrimize hayırlı olması temennisinde bulundu.    
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Tarım ve Bakan Yardımcısı görevine başladığı ilk günden itibaren Nevşehir’e müjdeler vermeyi sürdürüyor.

 

Avanos-Kapadokya Organize Sanayi Bölgesi kurulmasına ilişkin protokol 2022 yılının Ocak ayında ilgili paydaşlar tarafından imzalanmıştı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı aşamalarının tamamlanmasının ardından yer tahsisiyle alakalı Tarım ve Orman Bakanlığı’na arazi kullanım başvurusu yapıldı. Sürecin ne zaman tamamlanacağı konusu merak konusuydu.

Projenin en önemli aşaması olan “OSB alanı başvurusuna ve kullanım iznine” ilişkin olarak vatandaşlarımıza müjdeli haber Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı, 24-26. Dönem Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider’den geldi.

Yaklaşık 650 dönümlük alan üzerinde faaliyet gösterecek Avanos-Kapadokya OSB’nin Tarım ve Orman Bakanlığı nezdinde devam eden izin sürecinin tamamlandığını belirten Gizligider, Avanos ilçemizde kurulacak OSB’nin şehrimize hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.