Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bakan Özer'e Ortahisar'dan özel ikram

NEVŞEHİR 28.12.2022 - 12:06, Güncelleme: 28.12.2022 - 12:20
 

Bakan Özer'e Ortahisar'dan özel ikram

Nevşehir bir dizi açılış ve temaslarda bulunmak üzere gelen Milli Eğitim Bakanına Ortahisar kasabasında bulunan kadın kooperatifince yapılan özel ürünlerde ikram edildi.
NEVŞEHİR(MHA) Bakan Özer'in açılışını bizzat yaptığı 'Kapadokya Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bölgede kalifiye iş gücünün yetiştirilmesinde çok önemli bir yer tutucağına inandıklarını belirten Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, "Türkiye’nin gastronomi alanındaki ilk tematik lisesi olan, ''Kapadokya Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'', Milli Eğitim Bakanımız sayın Mahmut Özer'in katıldığı törenle ilçemiz Ürgüp'te açıldı. Açılış töreninde biz de kendilerine Ortahisar Hereni Kadın Kooperatifimizce yapılan, kasabamıza ait özel ürünlerimizden ikram ettik. Kapadokya'da kalifiye işgücünün yetişmesine çok önemli katkılar sağlayacak lisemiz, bölgemize hayırlı uğurlu olsun" dedi. 
Nevşehir bir dizi açılış ve temaslarda bulunmak üzere gelen Milli Eğitim Bakanına Ortahisar kasabasında bulunan kadın kooperatifince yapılan özel ürünlerde ikram edildi.

NEVŞEHİR(MHA)  Bakan Özer'in açılışını bizzat yaptığı 'Kapadokya Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bölgede kalifiye iş gücünün yetiştirilmesinde çok önemli bir yer tutucağına inandıklarını belirten Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, "Türkiye’nin gastronomi alanındaki ilk tematik lisesi olan, ''Kapadokya Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'', Milli Eğitim Bakanımız sayın Mahmut Özer'in katıldığı törenle ilçemiz Ürgüp'te açıldı. Açılış töreninde biz de kendilerine Ortahisar Hereni Kadın Kooperatifimizce yapılan, kasabamıza ait özel ürünlerimizden ikram ettik. Kapadokya'da kalifiye işgücünün yetişmesine çok önemli katkılar sağlayacak lisemiz, bölgemize hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.