Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bahçeşehir Koleji’nde Pi Günü coşkusu

EĞİTİM 15.03.2022 - 10:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Bahçeşehir Koleji’nde Pi Günü coşkusu

Pi Günü, ünlü matematik sabiti pi sayısı anısına özel kabul edilmiştir ve her yıl 14 Mart'ta kutlanmaktadır.
    Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin hazırladığı sunumlar, yazdıkları atışmalar, oluşturulan oyunlar ile matematiğe olan olumlu tutum ve matematiksel okuryazarlık becerilerini geliştirmek adına kutlamalar yapıldı.   Kesilen pasta ve günün hatırası için çekilen fotoğraflarla öğrencilere hoş bir anı yaşatmanın keyfine vardı. Bahçeşehir Koleji Yönetimi,  “Eğitimi önemseyenlerin ve gönül verenlerin okuludur. Başarıyı ve güzellikleri paylaşmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.
Pi Günü, ünlü matematik sabiti pi sayısı anısına özel kabul edilmiştir ve her yıl 14 Mart'ta kutlanmaktadır.

 

 

Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin hazırladığı sunumlar, yazdıkları atışmalar, oluşturulan oyunlar ile matematiğe olan olumlu tutum ve matematiksel okuryazarlık becerilerini geliştirmek adına kutlamalar yapıldı.

 

Kesilen pasta ve günün hatırası için çekilen fotoğraflarla öğrencilere hoş bir anı yaşatmanın keyfine vardı. Bahçeşehir Koleji Yönetimi,  “Eğitimi önemseyenlerin ve gönül verenlerin okuludur. Başarıyı ve güzellikleri paylaşmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.