Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bağışlarınızla ihtiyaç sahiplerinin tebessümü daha da artacak

NEVŞEHİR 24.10.2019 - 11:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Bağışlarınızla ihtiyaç sahiplerinin tebessümü daha da artacak

Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığı 2. butik mağazasını Şube başkanlığı binasında oluşturdu.
  NEVŞEHİR(MHA) Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığı 2. butik mağazasını Şube başkanlığı binasında oluşturdu.   İhtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatmaya devam eden Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığının bu organizasyonuna hayırseverlerin her zaman katkı sağlayabileceğine dikkat çeken Şube Başkanı Ercan Civelek, "Türk Kızılayı Nevşehir Şubesi olarak aktif hale getirdiğimiz üniversite butik mağazasının ardından 2.sini şubemize kurduğumuz butik mağazamızın açılışını yaptık. İhtiyaç sahiplerimiz şubemize gelerek kıyafet ihtiyaçlarını biz Kızılay olarak karşıladık. sizde masum bir insanın yüzünde oluşacak tebessümün sebebi olmak istemez miydiniz?. Sizinde yapacağınız bağışlarınızla onların yüzünde oluşan tebessümler giderek artacaktır. Hadi sende umut bekleyene umut ol. Kızılay ile büyüsün yüzünüzdeki tebessümler" ifadelerinde bulundu.  
Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığı 2. butik mağazasını Şube başkanlığı binasında oluşturdu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığı 2. butik mağazasını Şube başkanlığı binasında oluşturdu.

 

İhtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatmaya devam eden Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığının bu organizasyonuna hayırseverlerin her zaman katkı sağlayabileceğine dikkat çeken Şube Başkanı Ercan Civelek, "Türk Kızılayı Nevşehir Şubesi olarak aktif hale getirdiğimiz üniversite butik mağazasının ardından 2.sini şubemize kurduğumuz butik mağazamızın açılışını yaptık. İhtiyaç sahiplerimiz şubemize gelerek kıyafet ihtiyaçlarını biz Kızılay olarak karşıladık. sizde masum bir insanın yüzünde oluşacak tebessümün sebebi olmak istemez miydiniz?. Sizinde yapacağınız bağışlarınızla onların yüzünde oluşan tebessümler giderek artacaktır. Hadi sende umut bekleyene umut ol. Kızılay ile büyüsün yüzünüzdeki tebessümler" ifadelerinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.