Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Babaoğlu'ndan güldüren boykot açıklaması

NEVŞEHİR 06.10.2022 - 10:43, Güncelleme: 06.10.2022 - 10:43
 

Babaoğlu'ndan güldüren boykot açıklaması

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı için aday olan ancak kendi grubundan dahi çıkamayan Yüksel Babaoğlu seçimi kaybetmesinin faturasını BİM marketlerine kesti.
Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü yapılan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerini mevcut başkan Arif Parmaksız kazanırken diğer aday Yüksel Babaoğlu 6.Komite’den katıldığı seçimde komiteden çıkamamasını faturasını BİM marketler zincirine kesti. NTSO seçimini kaybetmesinin ardından yeni seçilen meclis üyelerini, yönetimi ve başkan Arif Parmaksız’ı tebrik etmek yerine halen seçim mağlubiyetini üzerinden atamadı. Babaoğlu son olarak yine seçimi kaybetmesinin tek nedeni olarak BİM Alışveriş merkezini kendisine oy atmamasına bağlayarak Nevşehir’i BİM marketlerini boykot etmeye davet etmesi tepkilere neden oldu. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nı kaybeden Yüksel Babaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, BİM’den alışveriş yapmıyoruz dedi. Babaoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde bugüne kadar tarafsız olmak adına seçimlere müdahil olmayıp 1 Ekim 2022 seçimlerinde bu kuralı bozup, bizzat taraf olarak katılıp seçimde yetkili bir kişi göndererek, karşı tarafın lehine bir kalemde 35 blok oy kullanarak seçim sonuçlarına etki etmişlerdir. Mustafa Latif Topbaş ve Ahmet Akif Topbaş’a ait olan BİM Alışveriş merkezlerinden bugünden itibaren yeni nesil Ticaret ve Sanayi Odası ekibi ve sevenleri olarak alışveriş yapmıyoruz kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Bütün Nevşehirlileri bu kampanyaya katılmaya ve destek olmaya davet ediyoruz” sözlerini paylaştı.  
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı için aday olan ancak kendi grubundan dahi çıkamayan Yüksel Babaoğlu seçimi kaybetmesinin faturasını BİM marketlerine kesti.

Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü yapılan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerini mevcut başkan Arif Parmaksız kazanırken diğer aday Yüksel Babaoğlu 6.Komite’den katıldığı seçimde komiteden çıkamamasını faturasını BİM marketler zincirine kesti. NTSO seçimini kaybetmesinin ardından yeni seçilen meclis üyelerini, yönetimi ve başkan Arif Parmaksız’ı tebrik etmek yerine halen seçim mağlubiyetini üzerinden atamadı. Babaoğlu son olarak yine seçimi kaybetmesinin tek nedeni olarak BİM Alışveriş merkezini kendisine oy atmamasına bağlayarak Nevşehir’i BİM marketlerini boykot etmeye davet etmesi tepkilere neden oldu.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nı kaybeden Yüksel Babaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, BİM’den alışveriş yapmıyoruz dedi. Babaoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde bugüne kadar tarafsız olmak adına seçimlere müdahil olmayıp 1 Ekim 2022 seçimlerinde bu kuralı bozup, bizzat taraf olarak katılıp seçimde yetkili bir kişi göndererek, karşı tarafın lehine bir kalemde 35 blok oy kullanarak seçim sonuçlarına etki etmişlerdir. Mustafa Latif Topbaş ve Ahmet Akif Topbaş’a ait olan BİM Alışveriş merkezlerinden bugünden itibaren yeni nesil Ticaret ve Sanayi Odası ekibi ve sevenleri olarak alışveriş yapmıyoruz kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Bütün Nevşehirlileri bu kampanyaya katılmaya ve destek olmaya davet ediyoruz” sözlerini paylaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.