Sitenin sağında bir giydirme reklam

Avanos’ta seçimin galibi kim olacak?

SİYASET 12.02.2024 - 11:28, Güncelleme: 12.02.2024 - 11:28
 

Avanos’ta seçimin galibi kim olacak?

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde seçimin en çekişmeli geçmesi beklenen Avanos Belediye Başkanlığı için siyasi partilerin adayları sahaya indi.
  31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Avanos ilçesinde seçimin oldukça çekişmeli geçmesi bekleniyor. CHP Avanos Belediye Başkanlığı için mevcut Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ile devam ederken İYİ Parti ise İlçe Başkanı Gökçen Aker’i aday olarak gösterdi. MHP Avanos’ta son üç seçimde olduğu gibi adayını Mustafa Kenan Sarıtaş olarak açıklarken AK Parti ise Ömer Önal ile seçime katılacak. 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde mevcut Belediye Başkanı ve CHP Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş diğer siyasi partilerden bir adım önde olduğu gözlenirken AK Parti, MHP ve İYİ Parti ise CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş’ı geçmeye çalışacak.
31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde seçimin en çekişmeli geçmesi beklenen Avanos Belediye Başkanlığı için siyasi partilerin adayları sahaya indi.

 

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Avanos ilçesinde seçimin oldukça çekişmeli geçmesi bekleniyor. CHP Avanos Belediye Başkanlığı için mevcut Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ile devam ederken İYİ Parti ise İlçe Başkanı Gökçen Aker’i aday olarak gösterdi. MHP Avanos’ta son üç seçimde olduğu gibi adayını Mustafa Kenan Sarıtaş olarak açıklarken AK Parti ise Ömer Önal ile seçime katılacak.

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde mevcut Belediye Başkanı ve CHP Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş diğer siyasi partilerden bir adım önde olduğu gözlenirken AK Parti, MHP ve İYİ Parti ise CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş’ı geçmeye çalışacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.