Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos’ta Cumhuriyet’in 100.yıl coşkusu yaşanacak

İLÇELER 26.10.2023 - 16:14, Güncelleme: 26.10.2023 - 16:14
 

Avanos’ta Cumhuriyet’in 100.yıl coşkusu yaşanacak

Avanos Belediyesi tarafından 29 Ekim Pazar günü Türkiye Cumhuriyeti’nin 100.yılı coşkuyla kutlanacak.
  Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş açıklamasında, “ İlk günkü heyecanla nice yüz yıllara. Cumhuriyet’in 100.yılını büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Fener alayı, Türk Sanat ve Türk Halk müziği konserleri ile bu özel günü hep birlikte unutulmaz kılalım” dedi. Avanos’ta 100.yıl kutlamaları saat 18.30’da Fener alayı ile başlayacakken folklor gösterileri ve konserler ile deva edecek.  
Avanos Belediyesi tarafından 29 Ekim Pazar günü Türkiye Cumhuriyeti’nin 100.yılı coşkuyla kutlanacak.

 

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş açıklamasında, “ İlk günkü heyecanla nice yüz yıllara. Cumhuriyet’in 100.yılını büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Fener alayı, Türk Sanat ve Türk Halk müziği konserleri ile bu özel günü hep birlikte unutulmaz kılalım” dedi.

Avanos’ta 100.yıl kutlamaları saat 18.30’da Fener alayı ile başlayacakken folklor gösterileri ve konserler ile deva edecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.