Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos, Moldova Laloveni kenti ile kardeş şehir oldu

İLÇELER 28.07.2023 - 20:40, Güncelleme: 28.07.2023 - 20:40
 

Avanos, Moldova Laloveni kenti ile kardeş şehir oldu

Moldova Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Dmitri Croitor, Avanos Belediye Başkanı Alper Celal İbaş'a nezaket ziyaretinde bulundu.
  Avanos Belediye Başkanı Alper Celal İbaş; "Moldova Cumhuriyeti'nin Laloveni kenti ile yeni ilişkiler ve iş ortaklıkları sağlama hedeflerimiz sonucu kardeş şehir protokolü imzaladık. Belediye Başkanı Sergiu Armașu ve heyetiyle Belediyemizde iki kent arasında uzun yıllar devam edecek kardeşlik ilişkisine imza attığımız seremoniyi gerçekleştirdik. Türkiye'nin Moldova Büyükelçisi Dmitri Croitor'un ve Nevşehir Moldova Fahri Konsolosu Uğurhan Şaşmaz katıldığı törenle iki şehrimiz kardeş oldu. Kentlerimize işbirliğimizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.   Başkan İbaş daha sonra, Moldova Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Dmitri Croitor ile birlikte Kardeş Kent Protokolü imzaladığı laloveni Belediye Başkanı Sergiu Armașu ve Nevşehir Moldova Fahri Konsolosu Uğurhan Şaşmaz ile Güray Müze ve Paşabağı'na ziyarette bulundu.   Ziyaret karşılıklı görüş alış verişinin ardından sona erdi.    
Moldova Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Dmitri Croitor, Avanos Belediye Başkanı Alper Celal İbaş'a nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Avanos Belediye Başkanı Alper Celal İbaş; "Moldova Cumhuriyeti'nin Laloveni kenti ile yeni ilişkiler ve iş ortaklıkları sağlama hedeflerimiz sonucu kardeş şehir protokolü imzaladık. Belediye Başkanı Sergiu Armașu ve heyetiyle Belediyemizde iki kent arasında uzun yıllar devam edecek kardeşlik ilişkisine imza attığımız seremoniyi gerçekleştirdik. Türkiye'nin Moldova Büyükelçisi Dmitri Croitor'un ve Nevşehir Moldova Fahri Konsolosu Uğurhan Şaşmaz katıldığı törenle iki şehrimiz kardeş oldu. Kentlerimize işbirliğimizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

Başkan İbaş daha sonra, Moldova Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Dmitri Croitor ile birlikte Kardeş Kent Protokolü imzaladığı laloveni Belediye Başkanı Sergiu Armașu ve Nevşehir Moldova Fahri Konsolosu Uğurhan Şaşmaz ile Güray Müze ve Paşabağı'na ziyarette bulundu.

 

Ziyaret karşılıklı görüş alış verişinin ardından sona erdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.