Sitenin sağında bir giydirme reklam

Avanos Kaymakamı Gölbaşı, önce başkanı sonra esnafları ziyaret etti

İLÇELER 15.09.2023 - 09:57, Güncelleme: 15.09.2023 - 09:57
 

Avanos Kaymakamı Gölbaşı, önce başkanı sonra esnafları ziyaret etti

NEVŞEHİR(MHA) Avanos'a yeni atanan Kaymakamı Aziz Gölbaşı Belediye Başkanı Celal Alper İbaş'ı makamında ziyaret etti.
  Başkan İbaş, "Kaymakamımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, ilçemizde yapacağı çalışmalarda başarılar diliyoruz" dedi.  Kaymakam Aziz Gölbaşı, ilçe merkezinde bulunan bazı işyerlerini gezerek esnaflar ve vatandaşlar ile bir araya geldi.  İşyerlerinde esnaf ve vatandaşları ile hasbihal eden Kaymakam istek, talep ve şikâyetleri dinledi. Esnaflar ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Kaymakam Aziz Gölbaşı, esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. 
NEVŞEHİR(MHA) Avanos'a yeni atanan Kaymakamı Aziz Gölbaşı Belediye Başkanı Celal Alper İbaş'ı makamında ziyaret etti.

 

Başkan İbaş, "Kaymakamımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, ilçemizde yapacağı çalışmalarda başarılar diliyoruz" dedi. 

Kaymakam Aziz Gölbaşı, ilçe merkezinde bulunan bazı işyerlerini gezerek esnaflar ve vatandaşlar ile bir araya geldi. 

İşyerlerinde esnaf ve vatandaşları ile hasbihal eden Kaymakam istek, talep ve şikâyetleri dinledi. Esnaflar ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Kaymakam Aziz Gölbaşı, esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.