Sitenin sağında bir giydirme reklam

Avanos Kaymakamı Gölbaşı görevine başladı

İLÇELER 07.09.2023 - 09:59, Güncelleme: 07.09.2023 - 09:59
 

Avanos Kaymakamı Gölbaşı görevine başladı

Son yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi ile Avanos Kaymakamlığı görevine atanan Aziz Gölbaşı görevine başladı.
  Resmi Gazete’de yayımlanan son Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi ile Siverek Kaymakamı iken Avanos Kaymakamlığı görevine atanan Aziz Gölbaşı görevine başladı. Aziz Gölbaşı kimdir? Bitlis Tatvan İlçesi’nde doğdu. 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesinden mezun oldu. 2010 yılında açılan İçişleri Bakanlığı Kaymakam adaylığı sınavını kazanarak Elazığ Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine geçiş yaptı. Diyarbakır Silvan Kaymakam Refiki, Antalya Valiliği Teftiş Stajını tamamladıktan sonra Kastamonu Ağlı İlçesinde Kaymakam Vekilliği yaptı. İçişleri Bakanlığı tarafından yurt dışı stajı için gönderildiği İngiltere’de 1 (bir) yıl süre ile eğitim aldı. Akabinde Rize Çamlıhemşin Kaymakamı, Afyon Hocalar Kaymakamı, Erzurum Şenkaya Kaymakamı, Hakkâri Vali Yardımcılığı ve Siverek Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. İçişleri Bakanlığının 24.08.2023 tarih 2023/388 sayılı atama kararnamesi ile Avanos Kaymakamlığına atanarak 05.09.2023 tarihinde görevine başladı. Doktor Sema Hanım ile evli olan Sayın GÖLBAŞI İngilizce bilmektedir.
Son yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi ile Avanos Kaymakamlığı görevine atanan Aziz Gölbaşı görevine başladı.

 

Resmi Gazete’de yayımlanan son Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi ile Siverek Kaymakamı iken Avanos Kaymakamlığı görevine atanan Aziz Gölbaşı görevine başladı.

Aziz Gölbaşı kimdir?

Bitlis Tatvan İlçesi’nde doğdu. 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesinden mezun oldu. 2010 yılında açılan İçişleri Bakanlığı Kaymakam adaylığı sınavını kazanarak Elazığ Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine geçiş yaptı. Diyarbakır Silvan Kaymakam Refiki, Antalya Valiliği Teftiş Stajını tamamladıktan sonra Kastamonu Ağlı İlçesinde Kaymakam Vekilliği yaptı. İçişleri Bakanlığı tarafından yurt dışı stajı için gönderildiği İngiltere’de 1 (bir) yıl süre ile eğitim aldı. Akabinde Rize Çamlıhemşin Kaymakamı, Afyon Hocalar Kaymakamı, Erzurum Şenkaya Kaymakamı, Hakkâri Vali Yardımcılığı ve Siverek Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.

İçişleri Bakanlığının 24.08.2023 tarih 2023/388 sayılı atama kararnamesi ile Avanos Kaymakamlığına atanarak 05.09.2023 tarihinde görevine başladı. Doktor Sema Hanım ile evli olan Sayın GÖLBAŞI İngilizce bilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.