Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos Belediye Başkanı Sarıtaş’tan 23 Nisan Çocuk Bayramı mesajı

İLÇELER 22.04.2024 - 17:19, Güncelleme: 22.04.2024 - 17:21
 

Avanos Belediye Başkanı Sarıtaş’tan 23 Nisan Çocuk Bayramı mesajı

Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
  Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “ Milletimiz için böylesine önemli bir gün ancak yarınların aydınlık yüzlerine armağan edilebilirdi. Nitekim egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun ilan edildiği 23 Nisan’ı; Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin yaşatılmasında, çağdaş uygarlık seviyesinin aşılmasında, geleceğimizin teminatı ve milletimizin en değerli varlığı olarak gördüğü çocuklarımıza, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı adıyla armağan ederek onlara duyduğu güveni, sevgiyi ve verdiği önemi göstermiştir. Bizlere düşen görev var gücümüzle çocuklarımız için çalışmak, onlara aydınlık bir dünya bırakmaktır. Her çocuğun eşit koşullarda yaşam hakkına sahip olduğu günleri tesis etmek bizlerin boyunun borcudur. Tüm bu hislerle öncelikle bizlere bu değerli mirası emanet eden Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını saygı ve rahmet ile anıyorum. Ulu Önderimiz liderliğinde halkın iradesinin en büyük temsilcisi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıldönümü ile büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşku ile kutluyor; tüm dünya çocuklarını sevgiyle kucaklıyorum. “ ifadelerine yer verdi.
Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında,

“ Milletimiz için böylesine önemli bir gün ancak yarınların aydınlık yüzlerine armağan edilebilirdi. Nitekim egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun ilan edildiği 23 Nisan’ı; Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin yaşatılmasında, çağdaş uygarlık seviyesinin aşılmasında, geleceğimizin teminatı ve milletimizin en değerli varlığı olarak gördüğü çocuklarımıza, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı adıyla armağan ederek onlara duyduğu güveni, sevgiyi ve verdiği önemi göstermiştir.

Bizlere düşen görev var gücümüzle çocuklarımız için çalışmak, onlara aydınlık bir dünya bırakmaktır. Her çocuğun eşit koşullarda yaşam hakkına sahip olduğu günleri tesis etmek bizlerin boyunun borcudur.

Tüm bu hislerle öncelikle bizlere bu değerli mirası emanet eden Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını saygı ve rahmet ile anıyorum.

Ulu Önderimiz liderliğinde halkın iradesinin en büyük temsilcisi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıldönümü ile büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşku ile kutluyor; tüm dünya çocuklarını sevgiyle kucaklıyorum. “ ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.