Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos Belediye Başkanı Sarıtaş, ilk nikahını kıydı

İLÇELER 14.04.2024 - 14:06, Güncelleme: 14.04.2024 - 14:06
 

Avanos Belediye Başkanı Sarıtaş, ilk nikahını kıydı

Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, göreve başlamasının ardından belediye başkanı unvanıyla ilk nikahını kıyıp ailelerin mutluluğuna ortak oldu.
  Başkan Sarıtaş, Avanos'ta yaşayan Cevdet Balta ve Aynur Yücel çiftinin nikah merasimine katılarak, çiftin nikahlarını kıydı, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, genç çiftlere nikah cüzdanlarını verip ömür boyu mutluluklar dileyerek: “Nikahınız benim için de anlamlı oldu. Çünkü belediye başkanı olarak ilk nikâhımı kıydım. Bu evliliğin başta sizlere, ailenize ve sevenlerinize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Çıktığınız bu güzel yolda sizlere ömür boyu mutluluklar diliyorum.” dedi.  
Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, göreve başlamasının ardından belediye başkanı unvanıyla ilk nikahını kıyıp ailelerin mutluluğuna ortak oldu.

 

Başkan Sarıtaş, Avanos'ta yaşayan Cevdet Balta ve Aynur Yücel çiftinin nikah merasimine katılarak, çiftin nikahlarını kıydı, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, genç çiftlere nikah cüzdanlarını verip ömür boyu mutluluklar dileyerek: “Nikahınız benim için de anlamlı oldu. Çünkü belediye başkanı olarak ilk nikâhımı kıydım. Bu evliliğin başta sizlere, ailenize ve sevenlerinize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Çıktığınız bu güzel yolda sizlere ömür boyu mutluluklar diliyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.