Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos Belediye Başkanı İbaş, mal varlığını açıkladı

SİYASET 28.02.2024 - 18:11, Güncelleme: 28.02.2024 - 18:11
 

Avanos Belediye Başkanı İbaş, mal varlığını açıkladı

Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde mal varlığını açıkladı.
  Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde mal varlığını açıkladı. İbaş açıklamasında, “Avanos Belediye Başkanlığı görevine seçildiğim 2019 yılına ait ve 2024 yılı itibariyle Belediyemize vermiş olduğum mal beyanımı temiz ve şeffaf siyaset adına siz kıymetli vatandaşlarımızla paylaşıyorum. Dün olduğu gibi, bugün de siyaseti zenginleşme aracı olarak değil; halka hizmet olarak görmeye devam edeceğiz. Temiz ve şeffaf siyaset adına kamuoyuna saygılarımla” ifadelerini kullandı.
Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde mal varlığını açıkladı.

 

Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde mal varlığını açıkladı. İbaş açıklamasında, “ Avanos Belediye Başkanlığı görevine seçildiğim 2019 yılına ait ve 2024 yılı itibariyle Belediyemize vermiş olduğum mal beyanımı temiz ve şeffaf siyaset adına siz kıymetli vatandaşlarımızla paylaşıyorum. Dün olduğu gibi, bugün de siyaseti zenginleşme aracı olarak değil; halka hizmet olarak görmeye devam edeceğiz. Temiz ve şeffaf siyaset adına kamuoyuna saygılarımla” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.