Sitenin sağında bir giydirme reklam

Avanos Belediye Başkanı İbaş depremzede aileyi ziyaret etti.

İLÇELER 04.03.2023 - 10:29, Güncelleme: 04.03.2023 - 10:49
 

Avanos Belediye Başkanı İbaş depremzede aileyi ziyaret etti.

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş deprem bölgelerini terk edip Avanos'a yerleşen aileleri ziyaretlerine devam ediyor.
  Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde gerçekleşen ve 10 ilde yıkıma sebep olan deprem sonrası birçok aile yaşadığı şehirleri terk edip farklı bölgelere taşınmak zorunda kalmıştı. Bu bölgelerden olan Avanos, birçok depremzedeye kapısını açtı.   Avanos Belediyesi ailelere barınma ve beslenme konusunda yardımlarını sürdürürken, bir yandan da Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, aileleri ziyaret etmeye devam ediyor.   Meclis Üyesi Ayşe Atik ve Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Ahmet Adıyaman'ın da katılımıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde depremzede ailelerin istekleri, talepleri dinlendi. Başkan İbaş ziyareti hakkında; "Deprem bölgesinden ilçemize gelen depremzede ailelerimizi Meclis Üyemiz Ayşe Atik ve Bahçelievler Mahallesi Muhtarımız Ahmet Adıyaman ile birlikte ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Yaralarımızı birlikte saracak, zorlukları birlikte aşacağız." şeklinde konuştu.  
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş deprem bölgelerini terk edip Avanos'a yerleşen aileleri ziyaretlerine devam ediyor.
 
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde gerçekleşen ve 10 ilde yıkıma sebep olan deprem sonrası birçok aile yaşadığı şehirleri terk edip farklı bölgelere taşınmak zorunda kalmıştı. Bu bölgelerden olan Avanos, birçok depremzedeye kapısını açtı.
 
Avanos Belediyesi ailelere barınma ve beslenme konusunda yardımlarını sürdürürken, bir yandan da Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, aileleri ziyaret etmeye devam ediyor.
 
Meclis Üyesi Ayşe Atik ve Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Ahmet Adıyaman'ın da katılımıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde depremzede ailelerin istekleri, talepleri dinlendi. Başkan İbaş ziyareti hakkında; " Deprem bölgesinden ilçemize gelen depremzede ailelerimizi Meclis Üyemiz Ayşe Atik ve Bahçelievler Mahallesi Muhtarımız Ahmet Adıyaman ile birlikte ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Yaralarımızı birlikte saracak, zorlukları birlikte aşacağız." şeklinde konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.