Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Av. Levent Barış Kızılöz, CHP İl Başkanlığına adaylığını açıkladı

SİYASET 02.10.2023 - 15:30, Güncelleme: 02.10.2023 - 15:30
 

Av. Levent Barış Kızılöz, CHP İl Başkanlığına adaylığını açıkladı

CHP Nevşehir İl Başkanlığı olağan kongresi öncesinde Av. Levent Barış Kızılöz, partisinin İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısıyla CHP İl Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.
  8 Ekim Pazar günü Ticaret Borsası Konferans salonunda yapılacak olan CHP İl kongresi öncesinde Av. Levent Barış Kızılöz partisinin İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısıyla İl Başkanlığına adaylığını açıkladı. Kızılöz açıklamasında, Dışlayıcı değil, kapsayıcı, ayrıştırıcı değil birleştirici bir yönetim anlayışıyla ve ilkesi ile bu göreve talip oldum dedi. Kızılöz açıklamasında,  “Bilindiği üzere geçtiğimiz Mayıs ayında ortaya çıkan seçim sonuçları, ulusal muhalefetin lokomotifi ve Cumhuriyetin asırlık çınarı Cumhuriyet Halk Partisi’nde büyük bir travmaya neden olmuştur. Ancak maharet, hiçbir zaman düşmemek değil düştüğün yerden kalkmasını bilmektir. Bugün CHP’yi sadece bir siyasi parti olarak düşünmek ve değerlendirmek çok büyük yanılgıdır. CHP insan haklarının, demokrasinin, hukukun, fikir özgürlüğünün, liyakatin, temiz siyasetin rafa kalktığı, ülkenin ekonomik açıdan iflasın eşine geldiği, yoksulluk ve açık sınırının her geçen gün yükseldiği, ülkenin sığınmacı adı altında istila edildiği bu dönemde sığınacak bir liman arayan milyonların umut bağladığı bir siyasi partidir. Genel Başkanından, milletvekiline, ilçe yöneticisinden, belediye başkanına kadar her parti mensubunun bunun bilinciyle hareket etmesi gerekir. Demokrasinin en önemli unsuru siyasi partilerdir. Ancak siyasi partilerin demokrasiyi ilk önce kendi içlerinde uygulaması ve özümsemesi gerekir. Kendi içinde demokrasiyi özümsememiş bir siyasi partinin ülke demokrasisine bir katkı sağlaması mümkün değildir. Bu bağlamda CHP’nin 4-5 Kasım tarihinde yapılacak olan 38.Olağan Genel Kurulu öncesi başlamış bulunan kurultay takvimi dahilinde, Nevşehir İl kongresi 8 Ekim Pazar günü yapılacaktır. İl kongresinde CHP Nevşehir İl Başkanlığı’na aday olduğumu huzurunuzda ilan ediyorum. Dışlayıcı değil, kapsayıcı, ayrıştırıcı değil birleştirici bir yönetim anlayışıyla ve ilkesi ile bu göreve talip oldum. Hareketimiz, kişi hareketi değil kadro hareketidir. İl ve ilçeleri ile uyumlu ve koordineli çalışan bir İl Başkanlığı için, genç ve kadın örgütlenmesini öncelikli mesele yapacak bir anlayış ile geleneği dışlamadan geleceği ve yeniliği inşa edecek bir yönetim için İl Başkanlığı’na adayım. Aday sayısı, ismi ve seçim sonucundan bağımsız olarak, kim seçilirse seçilsin, kongrenin bir demokrasi şöleni şeklinde geçeceğine ve bu süreç sonunda kazananın CHP olacağına inancım tamdır. Bu süreçte, adaylık yolunda teşvik ve desteklerini esirgemeyen ilçe örgütlerimize, eski ve yeni yöneticilerimize ve partililerimize huzurunuzda teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
CHP Nevşehir İl Başkanlığı olağan kongresi öncesinde Av. Levent Barış Kızılöz, partisinin İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısıyla CHP İl Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

 

8 Ekim Pazar günü Ticaret Borsası Konferans salonunda yapılacak olan CHP İl kongresi öncesinde Av. Levent Barış Kızılöz partisinin İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısıyla İl Başkanlığına adaylığını açıkladı. Kızılöz açıklamasında, Dışlayıcı değil, kapsayıcı, ayrıştırıcı değil birleştirici bir yönetim anlayışıyla ve ilkesi ile bu göreve talip oldum dedi.

Kızılöz açıklamasında,  “Bilindiği üzere geçtiğimiz Mayıs ayında ortaya çıkan seçim sonuçları, ulusal muhalefetin lokomotifi ve Cumhuriyetin asırlık çınarı Cumhuriyet Halk Partisi’nde büyük bir travmaya neden olmuştur. Ancak maharet, hiçbir zaman düşmemek değil düştüğün yerden kalkmasını bilmektir. Bugün CHP’yi sadece bir siyasi parti olarak düşünmek ve değerlendirmek çok büyük yanılgıdır. CHP insan haklarının, demokrasinin, hukukun, fikir özgürlüğünün, liyakatin, temiz siyasetin rafa kalktığı, ülkenin ekonomik açıdan iflasın eşine geldiği, yoksulluk ve açık sınırının her geçen gün yükseldiği, ülkenin sığınmacı adı altında istila edildiği bu dönemde sığınacak bir liman arayan milyonların umut bağladığı bir siyasi partidir. Genel Başkanından, milletvekiline, ilçe yöneticisinden, belediye başkanına kadar her parti mensubunun bunun bilinciyle hareket etmesi gerekir. Demokrasinin en önemli unsuru siyasi partilerdir. Ancak siyasi partilerin demokrasiyi ilk önce kendi içlerinde uygulaması ve özümsemesi gerekir. Kendi içinde demokrasiyi özümsememiş bir siyasi partinin ülke demokrasisine bir katkı sağlaması mümkün değildir. Bu bağlamda CHP’nin 4-5 Kasım tarihinde yapılacak olan 38.Olağan Genel Kurulu öncesi başlamış bulunan kurultay takvimi dahilinde, Nevşehir İl kongresi 8 Ekim Pazar günü yapılacaktır. İl kongresinde CHP Nevşehir İl Başkanlığı’na aday olduğumu huzurunuzda ilan ediyorum. Dışlayıcı değil, kapsayıcı, ayrıştırıcı değil birleştirici bir yönetim anlayışıyla ve ilkesi ile bu göreve talip oldum. Hareketimiz, kişi hareketi değil kadro hareketidir. İl ve ilçeleri ile uyumlu ve koordineli çalışan bir İl Başkanlığı için, genç ve kadın örgütlenmesini öncelikli mesele yapacak bir anlayış ile geleneği dışlamadan geleceği ve yeniliği inşa edecek bir yönetim için İl Başkanlığı’na adayım. Aday sayısı, ismi ve seçim sonucundan bağımsız olarak, kim seçilirse seçilsin, kongrenin bir demokrasi şöleni şeklinde geçeceğine ve bu süreç sonunda kazananın CHP olacağına inancım tamdır. Bu süreçte, adaylık yolunda teşvik ve desteklerini esirgemeyen ilçe örgütlerimize, eski ve yeni yöneticilerimize ve partililerimize huzurunuzda teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.