Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ateş, bakan yardımcısı Yazgı'yı ziyaret etti

BELEDİYELER 28.07.2023 - 08:19, Güncelleme: 28.07.2023 - 08:19
 

Ateş, bakan yardımcısı Yazgı'yı ziyaret etti

NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı'yı ziyaret etti.
  Ziyarete ilişkin Başkan Ateş, "Ortahisar Turizm Tanıtma Derneği başkanımız ve aynı zamanda Kapadokya Alanı Turizm Yatırımcıları Derneği yönetim kurulu üyesi Selahattin Tezcan ile birlikte, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız sayın Gökhan Yazgı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sayın Bakanımıza yeni görevinde üstün başarılar dileriz" ifadelerinde bulundu.  
NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı'yı ziyaret etti.

 

Ziyarete ilişkin Başkan Ateş, " Ortahisar Turizm Tanıtma Derneği başkanımız ve aynı zamanda Kapadokya Alanı Turizm Yatırımcıları Derneği yönetim kurulu üyesi Selahattin Tezcan ile birlikte, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız sayın Gökhan Yazgı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sayın Bakanımıza yeni görevinde üstün başarılar dileriz" ifadelerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.