Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arıları uzaklaştırmak istedi, hayatını kaybetti

ASAYİŞ 28.08.2023 - 16:04, Güncelleme: 28.08.2023 - 16:04
 

Arıları uzaklaştırmak istedi, hayatını kaybetti

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında 81 yaşındaki yaşlı adam arılarına bakmak isterken yaktığı tütsünün yangın çıkartması sonrasında hayatını kaybetti.
  Alınan bilgilere göre,  Ürgüp İlçesine bağlı Ortahisar Kasabasında meydana geldi.  81 yaşındaki Celal S. arılarına bakmak için kendisine ait olan bağa gitti. Burada arıları uzaklaştırmak için tütsü yapmak istedi. Tütsü için yaptığı ateş sonucu bağda yangın çıktı. Celal S. Kendi imkânları ile yangını söndürmek istedi, bu esnada çevredekilerden yardım isteyen Celal S. Bir anda alevler içerisinde kaldığı iddia edildi. Bağdan gelen dumanları gören vatandaşlar durumu 112 ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, sağlık ekipleri de yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Celal S. ‘nin cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.  
Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında 81 yaşındaki yaşlı adam arılarına bakmak isterken yaktığı tütsünün yangın çıkartması sonrasında hayatını kaybetti.

 

Alınan bilgilere göre,   Ürgüp İlçesine bağlı Ortahisar Kasabasında meydana geldi.  81 yaşındaki Celal S. arılarına bakmak için kendisine ait olan bağa gitti. Burada arıl arı uzaklaştırmak için tütsü yapmak istedi. Tütsü için yaptığı ateş sonucu bağda yangın çıktı. Celal S. Kendi imkânl arı ile yangını söndürmek istedi, bu esnada çevredekilerden yardım isteyen Celal S. Bir anda alevler içerisinde kaldığı iddia edildi. Bağdan gelen dumanl arı gören vatandaşlar durumu 112 ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, sağlık ekipleri de yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi.

Celal S. ‘nin cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.