Sitenin sağında bir giydirme reklam

Arı, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor

SİYASET 28.02.2024 - 08:46, Güncelleme: 28.02.2024 - 08:46
 

Arı, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor

İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı’nın seçime sayılı günler kala temposunu artırdığı dikkatlerden kaçmıyor.
  İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Rasim Arı 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler kapsamında çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı soluk almadan hizmet için çıktığı bu yolda Nevşehir sevdası için Nevşehir’i karış karış geziyor. Arı "Şehrin eksikliklerini biliyoruz ve bu eksiklikleri ortak akılla gidereceğiz. Her yaştan insanımızla bir aradayız ve onlara kulak veriyoruz, halkımızdan değişimle ilgili bize karşı bir teveccüh var. Şahsıma karşı gösterilen bu teveccühü boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışıyorum" dedi.  
İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı’nın seçime sayılı günler kala temposunu artırdığı dikkatlerden kaçmıyor.

 

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Rasim Arı 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler kapsamında çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı soluk almadan hizmet için çıktığı bu yolda Nevşehir sevdası için Nevşehir’i karış karış geziyor.

Arı "Şehrin eksikliklerini biliyoruz ve bu eksiklikleri ortak akılla gidereceğiz. Her yaştan insanımızla bir aradayız ve onlara kulak veriyoruz, halkımızdan değişimle ilgili bize karşı bir teveccüh var. Şahsıma karşı gösterilen bu teveccühü boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışıyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.