Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arı, sanayi esnafları ile buluşmaya devam ediyor

SİYASET 17.01.2024 - 18:53, Güncelleme: 17.01.2024 - 18:53
 

Arı, sanayi esnafları ile buluşmaya devam ediyor

İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı seçim çalışmaları kapsamında sanayi esnafları ile buluşmaya devam ediyor.
  İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı beraberinde İl Başkanı Ali İhsan Parlatan ve parti yönetimi ile sanayi esnaflarını ziyaret etmeye devam ediyor. İYİ Parti Belediye Başkan adayı Rasim Arı sanayi esnaflarına sanayide yapmayı planladığı projelerden bahsederken esnafların istek ve taleplerini de dinlemeye devam etti. İYİ Parti Belediye Başkan adayı Rasim Arı açıklamasında, “ Bizler sanayi esnaflarımıza çok fazla önem veriyoruz. Allah izin verir de 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimde Belediye Başkanı olarak seçildiğim zaman burada çok güzel projelere sanayi esnaflarımız ile birlikte güzel işlere imza atacağız. Bizlere gönüllerini açan sanayi esnaflarımıza teşekkür ediyorum” dedi.  
İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı seçim çalışmaları kapsamında sanayi esnafları ile buluşmaya devam ediyor.

 

İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı beraberinde İl Başkanı Ali İhsan Parlatan ve parti yönetimi ile sanayi esnaflarını ziyaret etmeye devam ediyor. İYİ Parti Belediye Başkan adayı Rasim Arı sanayi esnaflarına sanayide yapmayı planladığı projelerden bahsederken esnafların istek ve taleplerini de dinlemeye devam etti.

İYİ Parti Belediye Başkan adayı Rasim Arı açıklamasında, “ Bizler sanayi esnaflarımıza çok fazla önem veriyoruz. Allah izin verir de 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimde Belediye Başkanı olarak seçildiğim zaman burada çok güzel projelere sanayi esnaflarımız ile birlikte güzel işlere imza atacağız. Bizlere gönüllerini açan sanayi esnaflarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.