Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arı, Organize Sanayi bölgesinde ziyaretlerde bulundu

SİYASET 19.02.2024 - 23:03, Güncelleme: 19.02.2024 - 23:03
 

Arı, Organize Sanayi bölgesinde ziyaretlerde bulundu

Seçim gezilerine devam eden İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı Organize Sanayi Bölgesinde ziyaretlerine devam etti.
  31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için ziyaretlerine devam eden İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Arı ‘Neden belediye başkan adayı olduğunu ve seçildiğinde kentte ne tür çalışmalar’ yapacağı ile ilgili bilgi paylaştı. Ziyaretleri sırasında Rasim Arı’ya çalışanlar büyük sevgi gösterisinde bulunarak, konuşmasını dikkatle dinlediler. Başkan adayı Arı gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, kendilerini tüm samimiyeti ile karşılayan, işletme sahipleri ve sektör çalışanlarına teşekkür etti. Organize sanayinin başta istihdam olmak üzere kentin ekonomik hayatına büyük katkı sunduğunu aktaran Arı    “ Nevşehir’de sessiz çoğunluğun, emekçimizin sesi olacağız. Nevşehir'in kalkınması, gelişmesi ve refah düzeyimizin yükselmesi için emek sarf eden bütün kardeşlerimiz bizlerin baş tacıdır. Organize sanayimizi daha da ileriye taşıyabilmek adına elimizden geleni yapacağız” dedi.  
Seçim gezilerine devam eden İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı Organize Sanayi Bölgesinde ziyaretlerine devam etti.

 

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için ziyaretlerine devam eden İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Arı ‘Neden belediye başkan adayı olduğunu ve seçildiğinde kentte ne tür çalışmalar’ yapacağı ile ilgili bilgi paylaştı. Ziyaretleri sırasında Rasim Arı’ya çalışanlar büyük sevgi gösterisinde bulunarak, konuşmasını dikkatle dinlediler.

Başkan adayı Arı gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, kendilerini tüm samimiyeti ile karşılayan, işletme sahipleri ve sektör çalışanlarına teşekkür etti.

Organize sanayinin başta istihdam olmak üzere kentin ekonomik hayatına büyük katkı sunduğunu aktaran Arı    “ Nevşehir’de sessiz çoğunluğun, emekçimizin sesi olacağız. Nevşehir'in kalkınması, gelişmesi ve refah düzeyimizin yükselmesi için emek sarf eden bütün kardeşlerimiz bizlerin baş tacıdır. Organize sanayimizi daha da ileriye taşıyabilmek adına elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.