Sitenin sağında bir giydirme reklam

Arı, ”Meselemiz oy pusulası değil hesap pusulası”

SİYASET 05.03.2024 - 16:24, Güncelleme: 05.03.2024 - 16:24
 

Arı, ”Meselemiz oy pusulası değil hesap pusulası”

31 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için çalışmalarına devam eden İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ayrıcalıklar Nevşehir’de uygulamasının detaylarını paylaştı.
  İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı,21 aylık Nevşehir Belediye Başkanlığı döneminde sosyal belediyecilik anlamında birçok konuda öncülük ettiğini bu anlayışın seçimden sonra da Ayrıcalıklar Nevşehir’de uygulamasıyla devam edeceğini dile getirdi. “Emeklilerimiz zor durumda” İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Arı, maalesef Türkiye’de emeklilerin hayatı giderek zorlaşmaktadır, alın teri akıtılarak geçen bir ömrün ardından yaşadıklarınız sizlerin hakkı değil. Yoksulluk sınırının 16 bin lira olarak açıklandığı bir ortamda elinize geçen gelirin sizlerin hakkı olmadığını biliyorum” dedi. “Ayrıcalıklar Nevşehir’de” İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın düsturuyla ayrıcalıklar Nevşehir'de uygulamasıyla sizlere gereken destekleri sunacağız. Bu uygulama kapsamında kardeşlik çarşımızdan sosyal yardımlardan ve can suyu desteğimizden faydalanacaksınız. Son olarak İcra makamında olanların seçim vaatlerine aldanmayın şimdiye kadar neden adım atmadılar sizleri düşünmediler. Seçim gelince mi akıllarına geldiniz. Bizim meselemiz bir oy pusulası değil hesap pusulası" dedi.
31 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için çalışmalarına devam eden İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ayrıcalıklar Nevşehir’de uygulamasının detaylarını paylaştı.

 

İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı,21 aylık Nevşehir Belediye Başkanlığı döneminde sosyal belediyecilik anlamında birçok konuda öncülük ettiğini bu anlayışın seçimden sonra da Ayrıcalıklar Nevşehir’de uygulamasıyla devam edeceğini dile getirdi.

“Emeklilerimiz zor durumda”

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Arı, maalesef Türkiye’de emeklilerin hayatı giderek zorlaşmaktadır, alın teri akıtılarak geçen bir ömrün ardından yaşadıklarınız sizlerin hakkı değil. Yoksulluk sınırının 16 bin lira olarak açıklandığı bir ortamda elinize geçen gelirin sizlerin hakkı olmadığını biliyorum” dedi.

“Ayrıcalıklar Nevşehir’de”

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın düsturuyla ayrıcalıklar Nevşehir'de uygulamasıyla sizlere gereken destekleri sunacağız. Bu uygulama kapsamında kardeşlik çarşımızdan sosyal yardımlardan ve can suyu desteğimizden faydalanacaksınız. Son olarak İcra makamında olanların seçim vaatlerine aldanmayın şimdiye kadar neden adım atmadılar sizleri düşünmediler. Seçim gelince mi akıllarına geldiniz. Bizim meselemiz bir oy pusulası değil hesap pusulası" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.