Sitenin sağında bir giydirme reklam

Arı, "Bizlere gönlünü açan hemşerilerimize teşekkür ederim"

SİYASET 30.04.2023 - 18:52, Güncelleme: 30.04.2023 - 18:52
 

Arı, "Bizlere gönlünü açan hemşerilerimize teşekkür ederim"

İYİ Parti Nevşehir milletvekili adayları Rasim Arı ve Mesut Erdoğan seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
  İYİ Parti Nevşehir milletvekili adayları Rasim Arı ve Mesut Erdoğan beraberinde İl Başkanı Yücel Kesen ve partililer ile seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İYİ Parti milletvekili adayları Arı ve Erdoğan, Nevşehir merkez ilçeye bağlı Göre ve Kaymaklı kasabalarında ziyaretlerde bulunmasının ardından daha sonra Yazıhüküy Kasabası, Suvermez köyü, Topaç köyü, İcik köyü ve Mazı köylerini ziyaret ederek burada vatandaşlarla kucaklaştılar. İYİ Parti milletvekili adayı Rasim Arı açıklamasında, “ 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri öncesinde çalışmalarımıza aralıksız devam ediyor. Allah’a çok şükür ki nereye gidersek gidelim hemşerilerimiz bizlerini bağrına basıyor. Bizlerde onların bir evladı olarak Allah izin verirse TBMM’de gece gündüz Nevşehirli hemşerilerimiz için mücadele edeceğiz. Bizleri gönüllerine alan tüm hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi.  
İYİ Parti Nevşehir milletvekili adayları Rasim Arı ve Mesut Erdoğan seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

İYİ Parti Nevşehir milletvekili adayları Rasim Arı ve Mesut Erdoğan beraberinde İl Başkanı Yücel Kesen ve partililer ile seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İYİ Parti milletvekili adayları Arı ve Erdoğan, Nevşehir merkez ilçeye bağlı Göre ve Kaymaklı kasabalarında ziyaretlerde bulunmasının ardından daha sonra Yazıhüküy Kasabası, Suvermez köyü, Topaç köyü, İcik köyü ve Mazı köylerini ziyaret ederek burada vatandaşlarla kucaklaştılar.

İYİ Parti milletvekili adayı Rasim Arı açıklamasında, “ 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri öncesinde çalışmalarımıza aralıksız devam ediyor. Allah’a çok şükür ki nereye gidersek gidelim hemşerilerimiz bizlerini bağrına basıyor. Bizlerde onların bir evladı olarak Allah izin verirse TBMM’de gece gündüz Nevşehirli hemşerilerimiz için mücadele edeceğiz. Bizleri gönüllerine alan tüm hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.