Uzer Sarrafiye ile 7 Şubat Çarşamba Nevşehir’de günün özeti

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 7 Şubat Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Miraç Kandili dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi ikram edildi.

- AK Parti Genel Merkezi tarafından ilçe belediye başkan adayları netleşti. Adayların kısa sürede kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

- 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde 15 Temmuz Mahallesi Muhtar Adayı olan Öznur Yeşilöz, mahallesine güzellikler katmak için aday olduğunu belirtti.

- MHP Kozaklı Belediye Başkan Adayı Celalettin Güven ve MHP Kozaklı İlçe Başkanı Canip Yüksel Kapadokya Haber Ajansı sahibi ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti.

- 27.Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’e katılan Kapadokya bölgesi 27.yıl onur ödülünün sahibi oldu.

- Nevşehir’de son yıllarda artan kira artışlarının yanına bir de ev sahipleri evlerini kiralayacaklara memur şartı koymaya başladı.

- TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor her ne kadar profesyonel ligde mücadele etse de yöneticilerinin amatör olması dikkatlerden kaçmıyor.

- AK Parti Merkezi tarafından Nevşehir’de 10 Şubat Cumartesi günü ilçe ve belde belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısı yapacak.

- AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Savran’ın bugünkü durağı Güzelyurt Mahallesi oldu.