Uzer Sarrafiye ile 30 Ocak Salı Nevşehir’de günün özeti

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 30 Ocak Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- AK Parti Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan, Nevşehir Sağlık İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren hastanelere 70 sağlık personeli daha atanacağı müjdesini verirken toplamda 122 personel alımı gerçekleştirileceğini açıkladı.

- CHP Genel Merkezi tarafından 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimde Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş’ı yeniden aday gösterdi.

- AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Hemşerilerimizin bir kez daha ilgisine, alakasına mazhar olmak için basmadık yer bırakmayacağız. Bize durmak da yok yorulmak da.” dedi.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde kontrol edilen 6 bin 267 araç sürücüsünden 2 bin 16 araç sürücüsüne ceza yazıldı.

- Motorine dün gece yarısı gelen 1 lira 38 kuruş zammın ardından bu gece yarısı 1 lira 40 kuruş, benzine ise 2 lira zam geliyor.

- CHP Genel Merkezi tarafından Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş’ın yeniden aday gösterilmesinin ardından İbaş, Avanos’a dün olduğu gibi bugünde en iyi şekilde hizmet vereceğinin sözünü verdi.

- Türkiye birincilerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinin dönem sonu itibarıyla düzenlemiş olduğu 13 gün süren YKS hazırlık kampı bugün sona erdi.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında şüpheli 10 kişi gözaltına alınırken adliyeye sevk edilen 1 kişi tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

- AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, Ankara’da düzenlenen AK Parti Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı’na katıldı.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında, Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) toplantısı yapıldı.

- Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın öğrencilere ara tatil hediyesi olan ‘Keloğlan Masalları Müzikali- Elma Şekeri Festivali’ tiyatro etkinliği büyük ilgi gördü. Üç ayrı seans halinde sahnelenen tiyatro gösterisini izleyen çocuklar keyifli ve mutlu anlar yaşadılar.