Uzer Sarrafiye ile 26 Ocak Cuma Nevşehir’de günün özeti

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 26 Ocak Cuma günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- AK Parti Nevşehir’de seçim startını Cuma namazı sonrasında yapılan dua ile birlikte verdi.

- Nevşehir Özel Kardelen Koleji’nde 8.sınıflar için düzenlenen LGS kampı bugün sona erdi.

- Avanos Belediyesi ekipleri gece saatlerinde başlayan kar yağışı ile birlikte vatandaşların olumsuzluklar ile karşılaşmamaları amacıyla kar küreme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

- AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, seçim çalışmalarına Cuma namazı öncesinde anne ve babasını ziyaret ederek başladı.

- CHP Genel Merkezi tarafından Avanos ve Hacıbektaş Belediye Başkan adayları bugün açıklanması bekleniyor.

- Milliyetçi Hareket Partisi Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz’ün 31 Mart Yerel seçimlerinde Ürgüp Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinin ardından Ürgüp İlçe Başkanı Abdullah Ata oldu.

- Nevşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, kar yağışı ve soğuk hava ile birlikte kar temizliği ve yollarda oluşabilecek buzlanma tehlikesine karşı tuzlama çalışması yapıyor.

- Nevşehir’de gece saatlerinde etkili olan ve aralıklarla devam eden kar yağışı ile birlikte İl Özel İdaresi ekipleri köy yollarında yol açma ve kar küreme çalışmalarında bulundu.

- Nevşehir Valiliği, Nevşehir’de devam etmesi beklenen kar yağışının yer yer rüzgarlı ve soğuk hava şeklinde olacağından dolayı buzlanmaya karşı vatandaşları uyardı.

- Fotoğrafçı Orçun Yıldırım Nevşehir’in Avanos ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtar adaylığını açıkladı.

- Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir güne kar yağışı ile başlarken kar yağışının 4 gün boyunca devam edeceği bekleniyor.

- TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Uşakspor’dan defans oyuncusu Aras Aydın’ı transfer etti.