Uzer Sarrafiye ile 19 Şubat Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 19 Şubat Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftci, bugün yaptığı seçim çalışmalarında Tuzköy ve Karacaşar Mahallelerinde gövde gösterisi yaptı.

- Hacıbektaş Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Arif Yoldaş Altıok, ikinci projesi olan Terminal binasını da kamuoyu ile paylaştı.

- Nevşehir’de bu sabah saatlerinde Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi kavşağında halk otobüsü ile otomobil çarpıştı.

- Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Geleneksel Türk Okçuluğu Takımı sporcuları, Nevşehir İl Birincili Müsabakalarında 1 altın ve 2 gümüş madalya kazandı.

- Nevşehir Belediyesi tarafından kadınlara özel olarak düzenlenecek olan müzik eğlence programında sevilen sanatçı Didem Çetinkaya sahne alacak.

- MHP Çat Belediye Başkan Adayı Zübeyir Kalay, Kapadokya Haber Ajansı (KHA) sahibi ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti.

- Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) tarafından Kapadokya Havalimanı’nın Ocak ayında 29 bin 738 yolcuya hizmet verdiği açıklandı.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek burada İl Emniyet Müdürlüğü çalışmaları hakkında brifing aldı.

- Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Helin Satıcı, Türk Milli Takımı ile Avrupa Salon Okçuluk Şampiyonası'nda mücadele edecek.

- Nevşehir-Sulusaray yolunda meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü takla attı.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde 18 şüpheli gözaltına alınırken adliyeye sevk edilen 1 şüpheli tutuklandı.