Uzer Sarrafiye ile 19 Mart Salı Nevşehir’de günün özeti

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 19 Mart Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- CHP’nin Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ali Ertuğrul Bul seçim çalışmalarını sosyal medyada öte taşıyamaması CHP Ürgüp’te yine aradığını bulamadı dedirtti.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş’a gerçekleştirmek istediği projelerde destek olacağının sözünü verdi.

- Kurtuluş ve bağımsızlık mücadelesinin sahneye konduğu; “Mihenk Taşları” adlı tiyatro oyunu, Nevşehir’de sahnelendi.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında şüpheli 18 kişi gözaltına alınırken adliyeye sevk edilen 1 kişi tutuklandı.

- Nevşehir Valiliği öncülüğünde 1 günlük kazancım Gazze’ye kampanyasına tüm vatandaşlar davet edildi.

- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hacıbektaş Belediye Başkan Adaylarının Arif Yoldaş Altıok olduğunu ve CHP’li Büyükşehir Belediyelerinin her zaman Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok’un yanında olduklarını söyledi.

- MHP Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara 15 ton su yardımı desteğinde bulunacaklarını açıkladı.

- AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nde patates üreticilerinin sorunlarının konuşulduğu toplantıya katıldı.

- Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından Nevşehir’de 4 gün boyunca devam edecek olan zirai don uyarısı yapıldı.