Uzer Sarrafiye ile 18 Mart Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 18 Mart Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir merkeze bağlı Uçhisar Kasabasını ziyaret etti.

- Karapınar Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Yasin Güneş, Karapınar kasabasına doğalgaz müjdesi verdi.

- Nevşehir’de, Nevşehir'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılı dolayısıyla, Şehitler Parkı’nda Çelenk Sunma Töreni yapıldı.

- Anadolu Araştırma ve Danışmanlık Şirketi tarafından Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Beldesinde bin kişinin katıldığı yüz yüze anket yapıldı.

- Kurtuluş ve bağımsızlık mücadelesinin sahneye konduğu; “Mihenk Taşları” adlı tiyatro oyunu, bu akşam Nevşehir’de sahnelenecek.

- Nevşehir’in sevilen işadamlarından Necmi Cantekin bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.

- Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Mustafa Sacit Sümer, katıldığı Türkiye Şampiyonasında 3’ncü olarak bronz madalya kazandı.

- Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü etkinlikleri kapsamında belde de bulunan esnaflara Türk Bayrağı hediye etti.

- Kardelen Koleji’nde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü programı düzenlendi.

- AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Keşke Çevre Yolu Projesi için bugün bizi eleştirenler görev sürelerinde 18. Madde uygulamasını yapsalardı da biz bugün çevre yolunun inşaatını konuşuyor olacaktık.” dedi.

- Avanos Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Toprağa Şekil Veren Eller seramik şekillendirme dönem sonu sergisi açılışı yapıldı.

- Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi emeklilerin ardından şimdi de gençlere müjde verdi.

- Hacıbektaş Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Arif Yoldaş Altıok, mahalle sakinleri ile çadır toplantısında bir araya gelecek.

- MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftçi gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için aday olduğunu ifade etti.

- DEVA Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Altuntaş seçim çalışmalarına ev ziyaretleri ile devam ediyor.