Nevşehir'de trafik kazaları kameralara yansıdı

 

Nevşehir’de Kasım ayında çeşitli tarihlerde meydana gelen trafik kazaları Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Nevşehir Devlet Hastanesi Şifa Meydanında meydana gelen ilk trafik kazasında araç sürücüsünün dikkatsizliği sonrasında yol hakkı olan bir başka otomobile çarpması sonrası otomobil takla atarak yan dönüyor. O anda karşıdan karşıya geçmekte olan iki kişi ise meydana gelen trafik kazası sonrasında kendi canlarını kurtarmaya çalıştıkları o an kameralara yansıdı.

Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarına yansıyan diğer bir kaza ise Esentepe Mahalle’sinde meydana geldi. Kendisine kırmızı ışık yanan hafif ticari araç yeşil ışıkta geçmekte olan otomobile çarparak kazaya neden olurken kazada her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.

Son kaza görüntüleri ise Ticaret Borsası Kavşağında meydana gelen kazada ise sağ şeritten gitmekte olan hafif ticari araç aniden sola dönmek isterken sol şeritten gelen otomobil ile çarpıştı. Kazada yaralanan olmazken her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.