AK Parti’de Mehmet Savran sesleri

 

Nevşehir Belediye Başkan Adaylığı için Nevşehir’de yarışan isimler arasında ise Mehmet Savran ismi ön plana çıkıyor. Savran, Rasim Arı’nın ardından zor bir dönemde, adeta ateşten gömlek giyerek çıktığı bu yolda bugüne kadar yaptığı işlerle kendisini göstermeyi başardı. Kısa süre içerisinde Nevşehir Belediyesi’nde yaptığı olumlu işlerle kentteki hemen hemen tüm kesimlerin takdirini kazanan Savran, adaylık sürecindeki en şanslı isim konumunda.

Sadece halk arasında değil, partisinin yaptırdığı anketlerde de en üst sırada çıkmayı başaran Savran, adaylar arasında hem partisinin teşkilatının hem de kamuoyunun karşı çıkamayacağı tek isim.

Savran’ın başkanlık döneminde belediye içerisinde sağladığı huzur, belediyenin mali yapısı ile ilgili attığı önemli adımlar, belki de Nevşehir Belediyesi tarihinin en büyük ihalelerini yaparak gerçekleştirdiği altyapı ve üstyapı yatırımları, sürekli halkın içerisinde olması daha da önemlisi verdiği tüm sözleri tutması en büyük avantajı. Üstelik tüm bunları başkanlık görevine gelmeden önce bir hazırlık yapmadan gerçekleştirmesi de unutulmamalı.

Tabi ki tüm bunları Nevşehir kadar AK Parti Genel Merkezi de yakından takip ediyor. Sürekli olarak memnuniyet anketleri yaptıran parti genel merkezinde, gösterişten uzak ve büyük bir gayretle çalışan Savran’ın puanı oldukça yüksek.

Tüm bunları değerlendirerek önümüzdeki günlerde Nevşehir Belediye Başkanı Adaylığı için kararını açıklayacak olan AK Parti’de Mehmet Savran’ın isminin açıklanması sürpriz olmayacak.