Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti’de Mehmet Savran sesleri

SİYASET 21.12.2023 - 12:07, Güncelleme: 21.12.2023 - 12:07
 

AK Parti’de Mehmet Savran sesleri

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala tüm gözler AK Parti Genel Merkezi’ne çevrilmiş durumda. Özellikle il belediye başkanlarının belirlenmesinde büyük bir titizlikle çalışan AK Parti’de Nevşehir Belediye Başkan Adayının kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.
  Nevşehir Belediye Başkan Adaylığı için Nevşehir’de yarışan isimler arasında ise Mehmet Savran ismi ön plana çıkıyor. Savran, Rasim Arı’nın ardından zor bir dönemde, adeta ateşten gömlek giyerek çıktığı bu yolda bugüne kadar yaptığı işlerle kendisini göstermeyi başardı. Kısa süre içerisinde Nevşehir Belediyesi’nde yaptığı olumlu işlerle kentteki hemen hemen tüm kesimlerin takdirini kazanan Savran, adaylık sürecindeki en şanslı isim konumunda. Sadece halk arasında değil, partisinin yaptırdığı anketlerde de en üst sırada çıkmayı başaran Savran, adaylar arasında hem partisinin teşkilatının hem de kamuoyunun karşı çıkamayacağı tek isim. Savran’ın başkanlık döneminde belediye içerisinde sağladığı huzur, belediyenin mali yapısı ile ilgili attığı önemli adımlar, belki de Nevşehir Belediyesi tarihinin en büyük ihalelerini yaparak gerçekleştirdiği altyapı ve üstyapı yatırımları, sürekli halkın içerisinde olması daha da önemlisi verdiği tüm sözleri tutması en büyük avantajı. Üstelik tüm bunları başkanlık görevine gelmeden önce bir hazırlık yapmadan gerçekleştirmesi de unutulmamalı. Tabi ki tüm bunları Nevşehir kadar AK Parti Genel Merkezi de yakından takip ediyor. Sürekli olarak memnuniyet anketleri yaptıran parti genel merkezinde, gösterişten uzak ve büyük bir gayretle çalışan Savran’ın puanı oldukça yüksek. Tüm bunları değerlendirerek önümüzdeki günlerde Nevşehir Belediye Başkanı Adaylığı için kararını açıklayacak olan AK Parti’de Mehmet Savran’ın isminin açıklanması sürpriz olmayacak.  
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala tüm gözler AK Parti Genel Merkezi’ne çevrilmiş durumda. Özellikle il belediye başkanlarının belirlenmesinde büyük bir titizlikle çalışan AK Parti’de Nevşehir Belediye Başkan Adayının kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

 

Nevşehir Belediye Başkan Adaylığı için Nevşehir’de yarışan isimler arasında ise Mehmet Savran ismi ön plana çıkıyor. Savran, Rasim Arı’nın ardından zor bir dönemde, adeta ateşten gömlek giyerek çıktığı bu yolda bugüne kadar yaptığı işlerle kendisini göstermeyi başardı. Kısa süre içerisinde Nevşehir Belediyesi’nde yaptığı olumlu işlerle kentteki hemen hemen tüm kesimlerin takdirini kazanan Savran, adaylık sürecindeki en şanslı isim konumunda.

Sadece halk arasında değil, partisinin yaptırdığı anketlerde de en üst sırada çıkmayı başaran Savran, adaylar arasında hem partisinin teşkilatının hem de kamuoyunun karşı çıkamayacağı tek isim.

Savran’ın başkanlık döneminde belediye içerisinde sağladığı huzur, belediyenin mali yapısı ile ilgili attığı önemli adımlar, belki de Nevşehir Belediyesi tarihinin en büyük ihalelerini yaparak gerçekleştirdiği altyapı ve üstyapı yatırımları, sürekli halkın içerisinde olması daha da önemlisi verdiği tüm sözleri tutması en büyük avantajı. Üstelik tüm bunları başkanlık görevine gelmeden önce bir hazırlık yapmadan gerçekleştirmesi de unutulmamalı.

Tabi ki tüm bunları Nevşehir kadar AK Parti Genel Merkezi de yakından takip ediyor. Sürekli olarak memnuniyet anketleri yaptıran parti genel merkezinde, gösterişten uzak ve büyük bir gayretle çalışan Savran’ın puanı oldukça yüksek.

Tüm bunları değerlendirerek önümüzdeki günlerde Nevşehir Belediye Başkanı Adaylığı için kararını açıklayacak olan AK Parti’de Mehmet Savran’ın isminin açıklanması sürpriz olmayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.