Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altıok,"Hacıbektaş'ımızın yüreği Güzel esnaflarıyla kucaklaştık"

SİYASET 27.02.2024 - 10:55, Güncelleme: 27.02.2024 - 10:55
 

Altıok,"Hacıbektaş'ımızın yüreği Güzel esnaflarıyla kucaklaştık"

Hacıbektaş Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Arif Yoldaş Altıok seçim çalışmalarına ilçe esnaflarını ziyaret ederek sürdürdü.
  Hacıbektaş Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Arif Yoldaş Altıok seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile sürdürdü. İlçe esnafının büyük ilgi gösterdiği Altıok aradan geçen 5 yılda Hacıbektaş’ın güzelleşmesi için gece gündüz çalıştıklarını ifade ederken ilçe halkından 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde de bir kez daha destek istedi. Belediye Başkanı Altıok açıklamasında, “CHP İlçe Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Adaylarımız, Kadın ve Gençlik Kollarımız ve Cumhuriyet Halk Partisi sevdalıları ile birlikte esnaflarımızı ziyaret edip, 5 yılda yaptıklarımızı ve önümüzdeki 5 yıl yapacaklarımızı anlattık. Yoğun ilgileri ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.  
Hacıbektaş Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Arif Yoldaş Altıok seçim çalışmalarına ilçe esnaflarını ziyaret ederek sürdürdü.

 

Hacıbektaş Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Arif Yoldaş Altıok seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile sürdürdü. İlçe esnafının büyük ilgi gösterdiği Altıok aradan geçen 5 yılda Hacıbektaş’ın güzelleşmesi için gece gündüz çalıştıklarını ifade ederken ilçe halkından 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde de bir kez daha destek istedi.

Belediye Başkanı Altıok açıklamasında, “ CHP İlçe Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Adaylarımız, Kadın ve Gençlik Kollarımız ve Cumhuriyet Halk Partisi sevdalıları ile birlikte esnaflarımızı ziyaret edip, 5 yılda yaptıklarımızı ve önümüzdeki 5 yıl yapacaklarımızı anlattık. Yoğun ilgileri ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.