Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altıok, “Her şey sevmek ve inanmakla başlar”

SİYASET 02.03.2024 - 19:57, Güncelleme: 02.03.2024 - 19:57
 

Altıok, “Her şey sevmek ve inanmakla başlar”

Hacıbektaş Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Arif Yoldaş Altıok, düzenlediği halk toplantısında 5 yıl boyunca yaptıklarını ve yeni dönemde yapacaklarını anlattı.
  Hacıbektaş Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Arif Yoldaş Altıok, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi’nde vatandaşlar ile halk toplantısında bir araya geldi. Altıok halk toplantısına katılan vatandaşlara göreve geldiği ilk günden bugüne kadar ilçeye yaptıkları hizmetleri anlatırken yeni dönemde de hazırlamış olduğu projeler hakkında bilgiler verirken vatandaşların sorularını da yanıtladı. Belediye Başkanı Altıok, “Hacıbektaş Belediye meclis üyelerimiz ile birlikte 2019-2024 yıllarında görev süremizde yaptığımız çalışmalar ve yapacağımız çalışmalar hakkında halk toplantımızı gerçekleştirdik. Katılım sağlayan, soru soran ve 2 buçuk saat boyunca bizleri sabırla dinleyen tüm dostlara teşekkür ediyoruz” dedi.  
Hacıbektaş Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Arif Yoldaş Altıok, düzenlediği halk toplantısında 5 yıl boyunca yaptıklarını ve yeni dönemde yapacaklarını anlattı.

 

Hacıbektaş Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Arif Yoldaş Altıok, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi’nde vatandaşlar ile halk toplantısında bir araya geldi. Altıok halk toplantısına katılan vatandaşlara göreve geldiği ilk günden bugüne kadar ilçeye yaptıkları hizmetleri anlatırken yeni dönemde de hazırlamış olduğu projeler hakkında bilgiler verirken vatandaşların sorularını da yanıtladı.

Belediye Başkanı Altıok, “ Hacıbektaş Belediye meclis üyelerimiz ile birlikte 2019-2024 yıllarında görev süremizde yaptığımız çalışmalar ve yapacağımız çalışmalar hakkında halk toplantımızı gerçekleştirdik. Katılım sağlayan, soru soran ve 2 buçuk saat boyunca bizleri sabırla dinleyen tüm dostlara teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.