Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Öğrencilerinde İllüzyonist Heyecanı

EĞİTİM 01.11.2016 - 23:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Öğrencilerinde İllüzyonist Heyecanı

Altınyıldız Kreş Ve Anaokulu Öğrencileri İllüzyonist Enis Talas İle Keyifli Dakikalar Geçirdi
Altınyıldız Kreş Ve Anaokulu Öğrencileri İllüzyonist Enis Talas İle Keyifli Dakikalar Geçirdi   Altınyıldız Koleji lise binasın konferans salonunda 2-6 yaş grubu öğrencilerimiz ile buluşan illüzyonist Enis Talas; çocuklarımıza sihir diye bi şeyin olmadığını, bunların bir yanılma olduğunu anlatarak gösterisine başladı. Diğer göstericilerde hayvanların kullanıldığına ve bu gösterilerde hayvanların zarar gördüğüne değinen illizyonist, çocuklarımıza hayvan sevgisinin değerini anlattı ve hayvanları korumamız gerektiğini söyledi.   Gösteride tanımadığımız kişilerden yiyecek ve içecek almamamız gerektiği mesajı da verilirken, süt içmenin öneminden de bahsedildi. 40 dakika süren gösteride çocuklar hem önemli mesajlar aldılar hem de çok eğlendiler.Zaman zaman çocuklarımız ve öğretmenlerde sahneye davet ederek gösterisine dahil eden Enis Talas, herkesi şaşırtmayı başardı.  
Altınyıldız Kreş Ve Anaokulu Öğrencileri İllüzyonist Enis Talas İle Keyifli Dakikalar Geçirdi

Altınyıldız Kreş Ve Anaokulu Öğrencileri İllüzyonist Enis Talas İle Keyifli Dakikalar Geçirdi

 

Altınyıldız Koleji lise binasın konferans salonunda 2-6 yaş grubu öğrencilerimiz ile buluşan illüzyonist Enis Talas; çocuklarımıza sihir diye bi şeyin olmadığını, bunların bir yanılma olduğunu anlatarak gösterisine başladı.

Diğer göstericilerde hayvanların kullanıldığına ve bu gösterilerde hayvanların zarar gördüğüne değinen illizyonist, çocuklarımıza hayvan sevgisinin değerini anlattı ve hayvanları korumamız gerektiğini söyledi.

 

Gösteride tanımadığımız kişilerden yiyecek ve içecek almamamız gerektiği mesajı da verilirken, süt içmenin öneminden de bahsedildi.

40 dakika süren gösteride çocuklar hem önemli mesajlar aldılar hem de çok eğlendiler.Zaman zaman çocuklarımız ve öğretmenlerde sahneye davet ederek gösterisine dahil eden Enis Talas, herkesi şaşırtmayı başardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.