Sitenin sağında bir giydirme reklam

Altınsoy, CHP Gülşehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti

SİYASET 29.03.2023 - 00:04, Güncelleme: 29.03.2023 - 00:04
 

Altınsoy, CHP Gülşehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti

CHP Nevşehir milletvekili aday adayı Fulya Gülşen Altınsoy, partisinin Gülşehir İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililer ile bir süre görüştü.
  14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri öncesinde CHP Nevşehir milletvekili aday adaylığını açıklayan ve resmi başvurusunu yapmasının ardından ziyaretlerine aralıksız devam eden Fulya Gülşen Altınsoy partisinin Gülşehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti. CHP Gülşehir İlçe Başkanı Yakup Özmen ve partililer ile bir süre görüşen Altınsoy, Nevşehir’e baharlar gelmesi için gece gündüz çalışacaklarının sözünü verdi. CHP Gülşehir İlçe Başkanı Yakup Özmen açıklamasında, “CHP Nevşehir 28.Dönem milletvekili aday adayımız Fulya Gülşen Altınsoy, bir önceki dönem CHP Ürgüp İlçe Başkanımız Bekir Demir ve Ürgüp Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kaçar’ı ilçe başkanlığımızda misafir ettik. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.  
CHP Nevşehir milletvekili aday adayı Fulya Gülşen Altınsoy, partisinin Gülşehir İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililer ile bir süre görüştü.

 

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri öncesinde CHP Nevşehir milletvekili aday adaylığını açıklayan ve resmi başvurusunu yapmasının ardından ziyaretlerine aralıksız devam eden Fulya Gülşen Altınsoy partisinin Gülşehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti. CHP Gülşehir İlçe Başkanı Yakup Özmen ve partililer ile bir süre görüşen Altınsoy, Nevşehir’e baharlar gelmesi için gece gündüz çalışacaklarının sözünü verdi.

CHP Gülşehir İlçe Başkanı Yakup Özmen açıklamasında, “ CHP Nevşehir 28.Dönem milletvekili aday adayımız Fulya Gülşen Altınsoy, bir önceki dönem CHP Ürgüp İlçe Başkanımız Bekir Demir ve Ürgüp Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kaçar’ı ilçe başkanlığımızda misafir ettik. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.