Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti’nin seçimden seçime adayı Çalışkan yine kayıp!

SİYASET 22.03.2023 - 14:27, Güncelleme: 22.03.2023 - 14:35
 

AK Parti’nin seçimden seçime adayı Çalışkan yine kayıp!

AK Parti Nevşehir milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapan MKYK Yedek üyesi Emre Çalışkan başvurusunun ardından yeniden kayıplara karıştı.
  Son olarak AK Parti’nin 2019 yılında yapılan seçimlerinde Nevşehir’den 3.sıra milletvekili adayı olarak gösterilen ancak seçimi kaybetmesinin ardından o günden bugüne Nevşehir’de gözükmeyen Emre Çalışkan 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 26.Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde yolu yeniden Nevşehir’e düştü.  AK Parti İl Başkanlığı’na geçtiğimiz hafta aday adaylık başvurusunda bulunan Emre Çalışkan aday adaylık başvurusunun ardından yeniden kayıplara karışması dikkatlerden kaçmadı. Nevşehir siyasi kamuoyunda ise Emre Çalışkan’ın yakın çevresine kendisinin kesin listede olduğunu ancak hangi sıradan olacağını bilemediğini söylediği de dilden dile konuşuluyor.  
AK Parti Nevşehir milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapan MKYK Yedek üyesi Emre Çalışkan başvurusunun ardından yeniden kayıplara karıştı.

 

Son olarak AK Parti’nin 2019 yılında yapılan seçimlerinde Nevşehir’den 3.sıra milletvekili adayı olarak gösterilen ancak seçimi kaybetmesinin ardından o günden bugüne Nevşehir’de gözükmeyen Emre Çalışkan 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 26.Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde yolu yeniden Nevşehir’e düştü.  AK Parti İl Başkanlığı’na geçtiğimiz hafta aday adaylık başvurusunda bulunan Emre Çalışkan aday adaylık başvurusunun ardından yeniden kayıplara karışması dikkatlerden kaçmadı.

Nevşehir siyasi kamuoyunda ise Emre Çalışkan’ın yakın çevresine kendisinin kesin listede olduğunu ancak hangi sıradan olacağını bilemediğini söylediği de dilden dile konuşuluyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.