Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti’de temayül bitti gözler komisyonlara çevrildi

SİYASET 25.03.2023 - 16:51, Güncelleme: 25.03.2023 - 16:51
 

AK Parti’de temayül bitti gözler komisyonlara çevrildi

AK Parti’de bugün yapılan temayül yoklamalarının sona ermesinin ardından gözler şimdi 27 Mart Pazartesi’ye çevrildi.
  AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından 42 aday adayının katıldığı temayül yoklaması yapıldı. Yapılan temayül yoklaması elektronik ortamda yapılırken temayül yoklamasının ardından çıkacak sonuçlar Merkez Yürütme Kurulu (KYK) ile Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyelerinde oluşturulan heyet 27 Mart Pazartesi gününden itibaren çalışmaya başlayacak. Burada yapılan çalışmalar daha sonra alt komisyonlara sunulacak. Milletvekili aday listesinin belirlenmesi için alt komisyonların yapacağı değerlendirmelerin ardından ise Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki üst komisyonca verilecek. Üst komisyon ise 3 Nisan Pazartesi günü çalışmalarına başlayacak. AK Parti’de belirlenen aday listeleri ise 9 Nisan’a kadar YSK’ya teslim edilecek.
AK Parti’de bugün yapılan temayül yoklamalarının sona ermesinin ardından gözler şimdi 27 Mart Pazartesi’ye çevrildi.

 

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından 42 aday adayının katıldığı temayül yoklaması yapıldı. Yapılan temayül yoklaması elektronik ortamda yapılırken temayül yoklamasının ardından çıkacak sonuçlar Merkez Yürütme Kurulu (KYK) ile Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyelerinde oluşturulan heyet 27 Mart Pazartesi gününden itibaren çalışmaya başlayacak. Burada yapılan çalışmalar daha sonra alt komisyonlara sunulacak.

Milletvekili aday listesinin belirlenmesi için alt komisyonların yapacağı değerlendirmelerin ardından ise Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki üst komisyonca verilecek. Üst komisyon ise 3 Nisan Pazartesi günü çalışmalarına başlayacak. AK Parti’de belirlenen aday listeleri ise 9 Nisan’a kadar YSK’ya teslim edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.