Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti ve MHP'yi eleştirenler NEVÜ'de el üstünde mi tutuluyor?

EĞİTİM 26.04.2022 - 20:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti ve MHP'yi eleştirenler NEVÜ'de el üstünde mi tutuluyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın atadığı Rektör, Gezi davasında Osman Kavala’ya ceza veren mahkemeyi ve AK Parti iktidarını eleştiren Eğitim İş Sendikası Başkanı İbrahim Demir ile protokol imzalıyor.
  Ülke gündemindeki sarsıcı yerini bir türlü kaybetmeyen Gezi davasında nihayet karar çıktı. Dava sanıklarından Osman Kavala ağırlaştırılmış müebbet cezası ile cezalandırılırken adı geçen diğer sanıklara ise 18 yıl hapis cezası verildi.   2020 yılı Mart ayında Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesine Rektör olarak görevlendiren ve akabinde Haziran ayında Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile atanan Prof. Dr. Semih Aktekin dünkü Gezi davası mahkemesinin kararını ve AK Parti iktidarını ağır bir dille eleştiren Eğitim İş Başkanı İbrahim Demir ile henüz bir kaç gün önce işbirliği protokolü imzalamıştı. Üniversitenin kuruluşundan bugüne kadar varlığı neredeyse hiç hissedilmeyen bu sendikanın Rektör Aktekin zamanında işbirliği protokolü imzalanması akıllarda soru işaretleri oluştururken Cumhur ittifakı siyasetçilerinin bu konu hakkında yapacakları hayli merak konusu oldu.   Kent merkezinde neredeyse her kesimin dilinde olan Üniversite içerisindeki işleyişlerden dolayı ülkücülere yapılan zulüm Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç tarafından yapılan bir anketle dile getirilmiş ve hemen akabinde ceza kesilircesine TES üyelerine yapılan görev yeri değişikliği henüz gündemdeki yerini korurken yapılan bu işbirliği protokolünü değerlendirmek üzere siz değerli okurlarımızın hür vicdanına bırakıyoruz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın atadığı Rektör, Gezi davasında Osman Kavala’ya ceza veren mahkemeyi ve AK Parti iktidarını eleştiren Eğitim İş Sendikası Başkanı İbrahim Demir ile protokol imzalıyor.

 

Ülke gündemindeki sarsıcı yerini bir türlü kaybetmeyen Gezi davasında nihayet karar çıktı. Dava sanıklarından Osman Kavala ağırlaştırılmış müebbet cezası ile cezalandırılırken adı geçen diğer sanıklara ise 18 yıl hapis cezası verildi.

 

2020 yılı Mart ayında Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesine Rektör olarak görevlendiren ve akabinde Haziran ayında Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile atanan Prof. Dr. Semih Aktekin dünkü Gezi davası mahkemesinin kararını ve AK Parti iktidarını ağır bir dille eleştiren Eğitim İş Başkanı İbrahim Demir ile henüz bir kaç gün önce işbirliği protokolü imzalamıştı. Üniversitenin kuruluşundan bugüne kadar varlığı neredeyse hiç hissedilmeyen bu sendikanın Rektör Aktekin zamanında işbirliği protokolü imzalanması akıllarda soru işaretleri oluştururken Cumhur ittifakı siyasetçilerinin bu konu hakkında yapacakları hayli merak konusu oldu.

 

Kent merkezinde neredeyse her kesimin dilinde olan Üniversite içerisindeki işleyişlerden dolayı ülkücülere yapılan zulüm Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç tarafından yapılan bir anketle dile getirilmiş ve hemen akabinde ceza kesilircesine TES üyelerine yapılan görev yeri değişikliği henüz gündemdeki yerini korurken yapılan bu işbirliği protokolünü değerlendirmek üzere siz değerli okurlarımızın hür vicdanına bırakıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.