Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Yıldız'dan gövde gösterisi

SİYASET 02.03.2024 - 17:01, Güncelleme: 02.03.2024 - 17:01
 

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Yıldız'dan gövde gösterisi

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı tarafından Ürgüp Sinema Salonunda aday ve proje tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.
  Aday tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız Ürgüp İçin Gerçek Belediyecilik sloganıyla vizyon projelerinin başlıklarını ve detaylarını paylaştı. AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı tarafından Ürgüp Sinema Salonunda gerçekleştirdiği aday ve proje tanıtım toplantısı büyük ilgi görürken toplantıya, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, partililer ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Toplantı, bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunması ile başladı. AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, toplantıda yaptığı konuşmada, Ürgüp’ün yarınlarına ışık tutacak projeler ve bunların hayata geçirilmesine destek olacak ekip ve yol arkadaşlarım diyerek bir sunum gerçekleştirdi. Projelerin ve Belediye Meclis Üye adaylarının tanıtılmasının ardından bir konuşma yapan Başkan Adayı Fahri Yıldız “2009 -2019 yılları arasında birçok başarılı projeyi tamamlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yeni dönemde yeni projelerimizle hemşerilerimizin karşısındayız. Biz bu dönem Ürgüp’ü daha iyi bir noktaya getireceğiz. Öğrencisinden, çocuğundan, gencinden, emeklisine kadar hepsine dokunan projelerimiz var. Ürgüp için elimizden gelenin fazlasını yapmaya Hazırız ve kararlıyız” ifadelerini kullandı.    
AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı tarafından Ürgüp Sinema Salonunda aday ve proje tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

 

Aday tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız Ürgüp İçin Gerçek Belediyecilik sloganıyla vizyon projelerinin başlıklarını ve detaylarını paylaştı.

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı tarafından Ürgüp Sinema Salonunda gerçekleştirdiği aday ve proje tanıtım toplantısı büyük ilgi görürken toplantıya, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, partililer ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Toplantı, bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunması ile başladı.

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, toplantıda yaptığı konuşmada, Ürgüp’ün yarınlarına ışık tutacak projeler ve bunların hayata geçirilmesine destek olacak ekip ve yol arkadaşlarım diyerek bir sunum gerçekleştirdi. Projelerin ve Belediye Meclis Üye adaylarının tanıtılmasının ardından bir konuşma yapan Başkan Adayı Fahri Yıldız “2009 -2019 yılları arasında birçok başarılı projeyi tamamlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yeni dönemde yeni projelerimizle hemşerilerimizin karşısındayız. Biz bu dönem Ürgüp’ü daha iyi bir noktaya getireceğiz. Öğrencisinden, çocuğundan, gencinden, emeklisine kadar hepsine dokunan projelerimiz var. Ürgüp için elimizden gelenin fazlasını yapmaya Hazırız ve kararlıyız” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.