Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Mehmet Yücel’den NTSO'ya ziyaret

SİYASET 20.03.2023 - 17:11, Güncelleme: 20.03.2023 - 17:12
 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Mehmet Yücel’den NTSO'ya ziyaret

AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Av.Mehmet Yücel ziyaretlerine devam ediyor.
  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Yücel, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın Mehmet Ali Öbekli, NTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Habil Uluer ve NTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Ekrem Nurlu ile Nevşehir ekonomisi ve sağlanabilecek istihdamlar üzerine verimli bir görüşme gerçekleşti. AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Mehmet Yücel, Nevşehir Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli, NTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Habil Uluer ve Ekrem Nurlu'ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.  
AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Av.Mehmet Yücel ziyaretlerine devam ediyor.

 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Yücel, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın Mehmet Ali Öbekli, NTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Habil Uluer ve NTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Ekrem Nurlu ile Nevşehir ekonomisi ve sağlanabilecek istihdamlar üzerine verimli bir görüşme gerçekleşti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Mehmet Yücel, Nevşehir Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli, NTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Habil Uluer ve Ekrem Nurlu'ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.