Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nda bayramlaşma programı düzenlendi

SİYASET 29.06.2023 - 14:02, Güncelleme: 29.06.2023 - 14:02
 

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nda bayramlaşma programı düzenlendi

Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi.
AK Parti Nevşehir İl Başkanlığında İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi. İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında düzenlenen programa AK Parti milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, belediye başkanları ve partililer katıldı. AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran açıklamasında, Yardımlaşmayla, paylaşmakla, ihtiyaç sahibine el uzatmakla bizleri birbirimize kenetleyen, manevi bir bağa dönüşen Kurban Bayramı’na eriştik. Bu manevi iklimin ülkemiz, tüm İslam âlemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kurban bayramımız mübarek olsun” dedi.
Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığında İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi. İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında düzenlenen programa AK Parti milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, belediye başkanları ve partililer katıldı.

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran açıklamasında, Yardımlaşmayla, paylaşmakla, ihtiyaç sahibine el uzatmakla bizleri birbirimize kenetleyen, manevi bir bağa dönüşen Kurban Bayramı’na eriştik. Bu manevi iklimin ülkemiz, tüm İslam âlemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kurban bayramımız mübarek olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.