Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti milletvekili adayı esnafları ziyaret etti

SİYASET 15.04.2023 - 15:08, Güncelleme: 15.04.2023 - 15:08
 

AK Parti milletvekili adayı esnafları ziyaret etti

AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Emre Çalışkan seçim çalışmalarına Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan ile birlikte toptancılar sitesinde ziyaretler ile devam etti.
  14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri öncesinde AK Parti Nevşehir milletvekili adaylarından Emre Çalışkan seçim çalışmalarına toptancılar sitesinde bulunan esnafları ziyaret ederek devam etti. AK Parti milletvekili adayı Emre Çalışkan beraberinde Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan ile birlikte toptancılar sitesinde bulunan esnafları ziyaret ederek destek istedi. AK Parti milletvekili adayı Emre Çalışkan açıklamasında, “Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Merkez İlçe Başkanımız Ferit Yiğitarslan ile beraber toptancılar sitesinde bulunan esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek hal hatır sorduk, desteklerini istedik. Türkiye Yüzyılı’na emin adamlarla yürüyoruz” dedi.    
AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Emre Çalışkan seçim çalışmalarına Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan ile birlikte toptancılar sitesinde ziyaretler ile devam etti.

 

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri öncesinde AK Parti Nevşehir milletvekili adaylarından Emre Çalışkan seçim çalışmalarına toptancılar sitesinde bulunan esnafları ziyaret ederek devam etti. AK Parti milletvekili adayı Emre Çalışkan beraberinde Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan ile birlikte toptancılar sitesinde bulunan esnafları ziyaret ederek destek istedi. AK Parti milletvekili adayı Emre Çalışkan açıklamasında, “ Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Merkez İlçe Başkanımız Ferit Yiğitarslan ile beraber toptancılar sitesinde bulunan esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek hal hatır sorduk, desteklerini istedik. Türkiye Yüzyılı’na emin adamlarla yürüyoruz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.